Менеджмент.com.ua - Интернет-портал для управленцев   
 ИНФО   Актуально   Книги   Глоссарий   Ресурсы   Реклама   Контакты   
 СЕРВИСЫ   Работа   Семинары   Выставки   Бизнес Сеть   Форумы   Блог   
На главную страницу Сделать закладку Карта сайта Обратная связь Расширенный поиск
01 декабря, 2008
Поиск по сайту
e-mail Пароль запомнить меня
Новый пользователь
Журналы пользователя
Связаться
Евгений Гадибиров
Управляющий партнер в -МОНЕТА-

Бесплатный член сообщества с 31 мая. 2006 г.  (последний раз был в системе 26 ноя. 2008 г.)

Информация о пользователе    Интервью   
Журналы
Евгений Гадибиров имеет бизнес-контактов: 88

Рейтинг пользователя: 5 (1730 баллов)
Добавить в круг общения
Журналы пользователя:

Работа  |  Мата Хари против Штирлица  |  Эмоциональный дизайн: японский Kansei инжиниринг [6]  |  Банк идей  |  Sell Me  |  А знаете ли Вы, что...  |  Хроники пикирующего бомбардировщика  |  Моя совeсть чиста, я ею не пользуюсь (c)  |  интернетные штучки  |  Вебэкономист.ru - бизнес журнал  |  Как Все Глупо  |  DesignCollector - сайт месяца  |  cssing  |  АИН: Аналитика  |  Владимир Яшников  |  DesignCollector - Журнал для дизайнеров  |  AJAX Planet  |  E-commerce.com.ua - всеукраинский центр электронной коммерции  |  тенденции  |  Жизнь как она есть  |  М╕жнародний фонд "В╕дродження"  |  венчурный бизнес  |  Баблог  |  Webmascon Daily  |  LifeHack.ru  |  ДК им. Шри Япутры  |  Досуг  |  Философия Денег  |  Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя  |  blog.mazoo.net  |  Воскресные байты  |  Powered by Mambo 4.5.2  |  Alexey Mas  |  kapousta's live blog  |  журнал "Деньги"  |  Вебпланета - все новости  |  Comments for toodoo  |  Менеджмент @ БЛОГ  |  Хабрахабр: главная страница  |  moneta  |  BIW - online-журнал бизнеса в интернете - Интернет-бизнес и интернет-коммерция

Подписаться
Нов╕ в╕яння у п╕дговц╕ наукових кадр╕в (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 03 сен. 2008 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя

В останньому в╕снику ВАК Укра╖ни (?8 в╕д 2008 року) ╓ опубл╕ковано проект закону Укра╖ни "Про атестац╕ю наукових та науково-педагог╕чних кадр╕в вищо╖ квал╕ф╕кац╕╖". Проект п╕дготував ВАК Укра╖ни за дорученням Каб╕нету м╕н╕стр╕в. read more... (читать далее)
Докторська дисертац╕я (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 16 авг. 2008 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя

У 2008 роц╕ усп╕шно захищено дисертац╕ю "Методи та засоби позиц╕онування сайт╕в у систем╕ World Wide Web", подану на здобуття наукового ступеня доктора техн╕чних наук за спец╕альн╕стю 01.05.03 "Математичне та програмне забезпечення обчислювальних систем та мереж". read more... (читать далее)
Науков╕ публ╕кац╕╖ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 16 авг. 2008 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя

Монограф╕╖: 1. Пелещишин А.М. Позиц╕онування сайт╕в у глобальному ╕нформац╕йному середовищ╕.- Льв╕в: Вид-во Нац╕онального ун╕верситету "Льв╕вська пол╕техн╕ка", 2007.- 258с. read more... (читать далее)
Карма як елемент б╕знесу (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 08 июн. 2008 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя

Мова п╕де не про ?ту? карму, а про карму ? як ╕нтегрований показник авторитетност╕/популярност╕ учасника у деяких великих Веб-сп╕льнотах. На цей маленький допис мене наштовхнула тема на одн╕й з таких сп╕льнот ? рос╕йськ╕й ?Хабр╕? - http://habrahabr.ru/blog/sandbox/44060.html , де чолов╕к пропону╓ новачкам сп╕льноти карму в кредит. read more... (читать далее)
Чому я проти НЛП (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 30 мая. 2008 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя

У нас на Форум╕ Р╕дного М╕ста вже к╕лька раз п╕дн╕малося питання використання НЛП ╕ под╕бних технолог╕й ман╕пулювання людьми. Пот╕бн╕ теми жваво обговорюються ╕ в ╕нших середовищах. read more... (читать далее)
Захист докторсько╖ дисертац╕╖ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 21 апр. 2008 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя

27 березня 2008 року в╕дбувся захист мо╓╖ дисертац╕йно╖ роботи "Методи та засоби позиц╕онування сайт╕в в систем╕ World Wide Web" на здобуття наукового ступеня доктора техн╕чних наук за спец╕альн╕стю 01.05.03 "Математичне та програмне забезпечення обчислювальних машин та систем". У дисертац╕╖ вир╕шено важливу науково-прикладну проблему побудови метод╕в та засоб╕в формування позиц╕╖ сайту в систем╕ ... (читать далее)
Кращ╕ м╕сця св╕ту (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 13 фев. 2008 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя

Простий сайт, але з досить при╓мними знимками з космосу. http://www.bestplacesofworld.com ... (читать далее)
Монограф╕я "Позиц╕онування сайт╕в в глобальному ╕нформац╕йному середовищ╕" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 30 дек. 2007 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя

Побачила св╕т моя авторська наукова монограф╕я "Позиц╕онування сайт╕в в глобальному ╕нформац╕йному середовищ╕", Видавництво Льв╕всько╖ Пол╕техн╕ки, 2007р. read more... (читать далее)
Подарунок для Цьоц╕ Ас╕. ICQ та ╕нтелектуальна власн╕сть. (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 02 ноя. 2007 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя

Найпопулярн╕шим серв╕сом митт╓вих пов╕домлень на просторах СНД була ╕ ╓ така соб╕ ICQ. Якось так ╕сторично склалося, що не мати ╕ не користати ICQ ╓ практично моветоном для активного користувача ╤нтернету в наших краях. Нав╕ть мене, що я дуже не люблю цей серв╕с, життя таки заставля╓ ╕нколи ним користати. read more... (читать далее)
╤дея, час яко╖ настав (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 07 окт. 2007 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя

У продовж останн╕х рок╕в одною з найважлив╕ших задач сайтобудування ╓ задача популяризац╕╖ сайту. ╤снують р╕зн╕ п╕дходи до вир╕шення дано╖ задач╕. Проте, для б╕льшост╕ з них характерним ╓ боротьба за покращання позиц╕╖ сайту в пошукових системах. Дана задача вимага╓ досить компексного анал╕зу сайту на вс╕х етапах розв'язання. Причому анал╕зу достатньо специф╕чного ? анал╕зу не ст╕льки ?внутр╕... (читать далее)
Оптим╕зац╕я форум╕в та ╕нших форм сп╕льнот користувач╕в WWW (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 06 дек. 2006 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя

Оптим╕зац╕я форум╕в та ╕нших форм сп╕льнот користувач╕в WWW Дана стаття була написана ╕ лише зараз опубл╕кована у науковому в╕снику ?Льв╕всько╖ Пол╕техн╕ки?. З орган╕зац╕йних причин вона пролежала 2 роки у видавництв╕. Тому в ц╕й статт╕ ви не знайдете терм╕ну Веб 2.0, який тод╕ це просто не ╕снував. Проте, про сво╖й сут╕ стаття саме про це ? як керувати та оптим╕зовувати ╤нтернет-сп╕льноти, базове... (читать далее)
Акселератор в╕д Google (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 сен. 2006 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя

Гугл випустив чергову цяцьку - на цей раз це програма акселератор, яка вствновлю╓ться на комп'ютер користувача як прокс╕-сервер. Призначення - оптим╕зац╕я траф╕ку користувача з метою покращення швидкод╕╖. Механ╕зм - пром╕жне кешування та компрес╕я стор╕нок на спец╕альних серверах Гугла. Тобто стор╕нки до вашого броузера доставлятимуться не напряму з╕ сайту, а через сервери Гугла. ... (читать далее)
Виб╕р спец╕альност╕. Прост╕ поради (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 сен. 2006 г в журнале Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя

Я, як викладач, з великим сумом мушу в╕дзначити байдуж╕сть частини батьк╕в та д╕тей-аб╕тур╕╓нт╕в щодо вибору майбутнього фаху :( В результат╕ д╕ти поступають далеко не на т╕ спец╕альност╕, на як╕ би ╖м вартувало. Виб╕р зд╕йсню╓ться або по "модн╕й назв╕" або за ╕нерц╕╓ю. Перший випадок особливо болючий для майбутнього студента. Адже тепер в пер╕од комерц╕ал╕зац╕╖ осв╕ти кожен осв╕тн╕й заклад прагне... (читать далее)
Дуже сутт╓в╕ зм╕ни в правилах переходу на 5-й курс (комментариев: 0)

Цього року в Льв╕вськ╕й Пол╕техн╕ц╕ в╕дбулися дуже сутт╓в╕ зм╕ни у процедур╕ переведення студент╕в на 5 курс (п╕слябакалаврську осв╕ту). Думаю, аналог╕чн╕ зм╕ни в╕дбулися або в╕дбудуться у скорому час╕ ╕ в ╕нших вузах (принаймн╕ в тих, де передбачена бюджетна форма осв╕ти). Тому дуже раджу прочитати даний матер╕ал, ус╕м хто ще не знайомий з нововведеннями, але вчиться на 1-4 курсах, чи плану╓ пост... (читать далее)
Тепер я декан :) (комментариев: 0)

Учора отримав нове призначення - декана ╤нституту комп'ютерних наук та ╕нформац╕йних технолог╕й НУЛП, першого заступника директора ╤нституту. Основн╕ напрямки мо╓╖ роботи - наукова робота ╤нституту, маг╕стратура, асп╕рантура. Тобто усе що пов'язане з вищою над бакалавратом д╕яльн╕стю ╤нституту. Роботи багато, почав нею займатися ще наперед, коли призначення ще не в╕дбулося, але було план... (читать далее)
Google припинив трансляц╕ю PageRank (комментариев: 0)

Уже пару дн╕в Google припинив публ╕чну трансляц╕ю рангу стор╕нок, зокрема не в╕добража╓ться PageRank у популярному Google Toolbar та його клонах, не вида╓ться PageRank також ╕ на публ╕чних серв╕сах. Це може значити одне з двох 1 - виникла якась техн╕чна проблема (наприклад упав в╕дпов╕дний сервер Гугла) 2 - Гугл св╕домо припинив трасляц╕ю PageRank. Ц╕лком можливо - як зас╕б проти св╕домо╖ торг╕вл╕... (читать далее)
Новий "р╕дний" ресурс - Реноме (комментариев: 0)

Практично запустили (я з колегами) новий новий сайт - "РЕНОМЕ". Робота, ваканс╕╖, резюме, ринок прац╕. Розм╕щення, пошук роботи та кадр╕в. Допомога в працевлаштуванн╕ Це ╕нтернет-служба пошуку роботи та прац╕вник╕в. Спод╕ваюся додатково до даного ресурсу в скорому час╕ запустити в╕дпов╕дний ╕нформац╕йно-анал╕тичний журнал з ц╕кавим та квал╕ф╕кованим редактором (який ╕ став ╕н╕ц╕атором проекту "Ре... (читать далее)
Результати нових правил переходу на 5-й курс (комментариев: 0)

П╕дведено п╕дсумки по вступу на повну вищу осв╕ту (5-й курс) по ╕нституту, де я ╓ деканом. Отже, завдяки новим правилам переводу студент╕в на 5 курс на бюджетне (безкоштовне) навчання змогло перейти понад 60% тих студент╕в, як╕ навчалися за комерц╕йн╕ кошти. Щоправда така ж к╕льк╕сть (в абсолютних числах) студент╕в-бюджетник╕в, що мали низький рейтинг, змушен╕ були переукласти угоди на комерц╕йне ... (читать далее)
Укра╖нський блог про кишеньков╕ комп'ютери - pda.ridne.net (комментариев: 0)

Рад╕ представити новий проект на Р╕дному -блог про кишеньков╕ комп'ютери (КПК Palm, Pocket)та смартфони На сайт╕ публ╕куватимуться новини та авторськ╕ матер╕али про КПК Палм, Покет та ╕нш╕, огляди програмного забезпечення для них тощо. Кр╕м того, сайт обслуговуватиме магазин кишенькових комп'ютер╕в (реальний), що у скорому час╕ появиться у Львов╕. ... (читать далее)
Якоб Н╕льсен: ?Пошуков╕ системи ? пиявки на т╕л╕ Вебу? (комментариев: 0)

Невелика стаття пров╕дного фах╕вця з юзаб╕л╕т╕ Веб-сайт╕в Якоба Н╕льсена Search Engines as Leeches on the Web уже встигла трохи наробити шуму. Як ╕ багато ╕нших теоретик╕в та практик╕в Веб-технолог╕й, Якоб Н╕льсен звернув увагу на те, що пошуков╕ системи часто позбавляють користувача потреби заходити на сайт, з якого отримано ╕нформац╕ю. Н╕льсен стверджу╓, що ма╓ м╕сце тенденц╕я до зм╕ни характеру... (читать далее)
Лем╕нгНет (комментариев: 0)

Лем╕нгНет - отакий терм╕н придумав, пом╕тивши, що ╕ на ФоРуМ╕ не об╕йшлося без обговорення чергового проекту для бажаючих поб╕гати натовпом на ще один "суперпроект" (а хоча чого в лапках - проект справд╕ супер, наст╕льки легко люди напевно ще н╕коли грош╕ не в╕ддавали, нав╕ть Кролика Тоб╕ ╖сти не довелося). Лем╕нгНет - мережа для лем╕нг╕в, зна╓те ╓ так╕ чар╕вн╕ тваринки, як╕ пер╕одично збираються ... (читать далее)
Зробив власну стор╕нку закладок (комментариев: 0)

Зробив власну стор╕нку закладок на в╕дпов╕дному серв╕с╕. Давно такий шукав, але знайшов лише зараз. http://www.blinklist.com/apele/ п╕дтриму╓ приватн╕ та публ╕чн╕ закладки, теги, швидко працю╓, зручний. Перед╕стор╕ю питання можна почитати тут П╕дкаж╕ть онлайн-серв╕с для збереження закладок (bookmarks) - ╤нтернет та мереж╕ - Льв╕в. ... (читать далее)
Технолог╕я AJAX та пошуков╕ системи (комментариев: 0)

Технолог╕я AJAX стр╕мко ув╕рвалася в типовий наб╕р технолог╕й формування Веб-стор╕нок ╕ зараз набува╓ ще б╕льшо╖ популярност╕. Вперше користувач╕ близько познайомилися з AJAX в нов╕й пошт╕ Google Mail (Gmail) ╕ були вражен╕ високою ╕нтерактивн╕стю Веб-стор╕нок та ╖хньою ?легк╕стю? п╕д час зм╕н. Фактично, по ╕нтерактивност╕ так╕ стор╕нки вже б╕льше сп╕вм╕рн╕ з локальними програмами ?оф╕сного? класу... (читать далее)
Ukrpost.net ? Укртелеком заклав м╕ну пришвидшено╖ д╕╖? (комментариев: 0)

Укртелеком в╕дзначився. Це вже факт. Якщо в╕рити ось цьому - http://www.broadband.org.ua/content/view/333/329/ то Укртелеком використав домени Ukrpost.net та Ukrpost.ua. Мен╕ нев╕домо на яких засадах ╕ чому домени перейшли до Укртелекому. Але таке бува╓. Не в цьому питання. Питання в ╕ншому. Ма╓ м╕сце дуже серйозне порушення ╕нформац╕йно╖ безпеки Укра╖ни. ╤ шкода, що таке порушення ╓ ╕н╕ц╕йованим ... (читать далее)
Веб 2.0 - другий шанс для Уанету (комментариев: 0)

Глобальне середовище World Wide Web на сьогодн╕ ╓ безпрецедентним ╕ ун╕кальним ╕нформац╕йним ресурсом, який об?╓дну╓ в соб╕ величезн╕ об?╓ми ╕нформац╕╖. Розвиток цього глобального середовища ╓ одним з ключових напрямк╕в глобал╕зац╕╖ та розвитку цив╕л╕зац╕╖. К╕льк╕сть користувач╕в ╤нтернет зараз у св╕т╕ сяга╓ м╕льярда ╕ продовжу╓ швидко зростати. У цьому рост╕ приймають участь традиц╕йно високотех... (читать далее)
Web 2.0 та Укра╖на. Верс╕я друга (комментариев: 0)

Що ж таке все-таки Веб 2.0? ╤ в чому проблема Укра╖ни? Я вже був написав статтю на тему Веб 2.0 http://it.ridne.net/uaweb2 , проте стаття була написана для одного науково-популярного укра╖нського видання ╕ так ╕ застряла (поки що, спод╕ваюся) в редакц╕╖. Я змучився чекати ╕ кинув ╖╖ в Мережу. П╕сля цього я отримав непоганий зворотн╕й зв'язок в╕д читач╕в, з в╕дгук╕в яких я зрозум╕в, що далеко ... (читать далее)

Главная Актуально Работа Семинары Выставки Бизнес Сеть Глоссарий Книги Ресурсы Форумы Реклама Контакты Блог

Обновления актуальных материалов в формате RSS   Обновления методологических материалов в формате RSS

Copyright © 2001-2008, Management.com.ua
Портал создан и поддерживается Strategic Consulting Group (SCG)