Менеджмент.com.ua - Интернет-портал для управленцев   
 ИНФО   Актуально   Книги   Глоссарий   Ресурсы   Реклама   Контакты   
 СЕРВИСЫ   Работа   Семинары   Выставки   Бизнес Сеть   Форумы   Блог   
На главную страницу Сделать закладку Карта сайта Обратная связь Расширенный поиск
01 декабря, 2008
Поиск по сайту
e-mail Пароль запомнить меня
Новый пользователь
Журналы пользователя
Связаться
Евгений Гадибиров
Управляющий партнер в -МОНЕТА-

Бесплатный член сообщества с 31 мая. 2006 г.  (последний раз был в системе 26 ноя. 2008 г.)

Информация о пользователе    Интервью   
Журналы
Евгений Гадибиров имеет бизнес-контактов: 88

Рейтинг пользователя: 5 (1730 баллов)
Добавить в круг общения
Журналы пользователя:

Работа  |  Мата Хари против Штирлица  |  Эмоциональный дизайн: японский Kansei инжиниринг [6]  |  Банк идей  |  Sell Me  |  А знаете ли Вы, что...  |  Хроники пикирующего бомбардировщика  |  Моя совeсть чиста, я ею не пользуюсь (c)  |  интернетные штучки  |  Вебэкономист.ru - бизнес журнал  |  Как Все Глупо  |  DesignCollector - сайт месяца  |  cssing  |  АИН: Аналитика  |  Владимир Яшников  |  DesignCollector - Журнал для дизайнеров  |  AJAX Planet  |  E-commerce.com.ua - всеукраинский центр электронной коммерции  |  тенденции  |  Жизнь как она есть  |  М╕жнародний фонд "В╕дродження"  |  венчурный бизнес  |  Баблог  |  Webmascon Daily  |  LifeHack.ru  |  ДК им. Шри Япутры  |  Досуг  |  Философия Денег  |  Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя  |  blog.mazoo.net  |  Воскресные байты  |  Powered by Mambo 4.5.2  |  Alexey Mas  |  kapousta's live blog  |  журнал "Деньги"  |  Вебпланета - все новости  |  Comments for toodoo  |  Менеджмент @ БЛОГ  |  Хабрахабр: главная страница  |  moneta  |  BIW - online-журнал бизнеса в интернете - Интернет-бизнес и интернет-коммерция

Подписаться
Зворотний квиток: як працюють в Укра╖н╕ програми зам╕сно╖ п╕дтримувально╖ терап╕╖ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS сегодня в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

П╕дтримка програм зам╕сно╖ п╕дтримувально╖ терап╕╖ (ЗПТ) ста╓ одним ╕з пр╕оритетних напрямк╕в д╕яльност╕ М╕н╕стерства охорони здоров?я Укра╖ни.  Основною причиною розповсюдження В╤Л-╕нфекц╕й в Укра╖н╕ ╓ споживач╕ ╕н'╓кц╕йних наркотик╕в. В╕дтак зроста╓ роль державних програм проф╕лактики еп╕дем╕╖ В╤Л/СН╤Д, спрямованих на наркозалежних. У першу чергу ? програм зам╕сно╖ п╕дтримувально╖ терап╕╖ д... (читать далее)
Органи самоорган╕зац╕╖ населення ? чи можливо це в м. К╕ровоград╕? (комментариев: 0)

В╕дпов╕дь на це запитання впродовж двох робочих годин шукали учасники однойменного круглого столу, що в╕дбувся 26 листопада в К╕ровоградськ╕й м╕ськ╕й рад╕. Зах╕д було ╕н╕ц╕йовано громадською орган╕зац╕╓ю ТОРО, яка разом ╕з представниками виконавчих орган╕в, мед╕а та власне орган╕в самоорган╕зац╕╖ м╕ста розм╕рковували над новою роллю ОСН╕в в умовах нев╕дворотно╖ економ╕чно╖ кризи. ... (читать далее)
Нац╕ональна асоц╕ац╕я фах╕вц╕в з ╓вропейсько╖ ╕нтеграц╕╖ запрошу╓ до сп╕впрац╕ викладач╕в та досл╕дник╕в з областей Укра╖ни (комментариев: 0)

Укра╖нська асоц╕ац╕я ╓вропейських студ╕й, яка реал╕зу╓ ряд масштабних проект╕в у галуз╕ ╓вростуд╕й ╕ нещодавно провела св╕й ╤╤ Конгрес, запрошу╓ викладач╕в та досл╕дник╕в ╓вро╕нтеграц╕╖ з областей Укра╖ни до партнерства, членства в Асоц╕ац╕╖ та участ╕ в ╖╖ проектн╕й, експертн╕й ╕ науков╕й д╕яльност╕. ... (читать далее)
Громадське здоров?я — 2008: доступ до ╕нформац╕╖, доступ до л╕к╕в, доступ до здоров?я? (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 21 ноя. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

24 листопада 2008 року в понед╕лок о 13.00 в прим╕щенн╕ прес-центру ╤А "Укр╕нформ" (вул. Б. Хмельницького 8\\16) в╕дбудеться прес-конференц╕я "Громадське здоров?я — 2008: доступ до ╕нформац╕╖, доступ до л╕к╕в, доступ до здоров?я?". Прес-конференц╕я, орган╕зована Академ╕╓ю Укра╖нсько╖ преси та В╕дкритим ╤нститутом Громадського здоров?я, проводиться з нагоди оприлюднення результат╕в неза... (читать далее)
Як╕сна пал╕ативна допомога. В Укра╖н╕ в╕дбувся перший курс практично╖ п╕дготовки. (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 ноя. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

20 листопада, з нагоди завершення першого етапу М╕жнародно╖ програми США-Укра╖на " Як╕сна пал╕ативна допомога. Перший курс практично╖ п╕дготовки " та урочистого вручення сертиф╕кат╕в та диплом╕в випускникам сем╕нару-трен╕нгу "Орган╕зац╕я та надання пал╕ативно╖ допомоги. В╕ков╕ аспекти" у Ки╓в╕ в╕дбудеться зв╕тна прес-конференц╕я за реал╕зац╕ю проекту. У прес-конференц╕╖ беруть участь: заступ... (читать далее)
Наркозалежн╕ мають право на зворотний квиток (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 18 ноя. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Громадськ╕ орган╕зац╕╖ презентували проект соц╕ально╖ реклами на п╕дтримку програм зам╕сно╖ п╕дтримувально╖ терап╕╖  Широкомасштабна кампан╕я соц╕ально╖ реклами "Зворотний квиток" стартувала в м╕стах Укра╖ни за ╕н╕ц╕ативи самих наркозалежних та за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження". Про це пов╕домила на прес-конференц╕╖ в ╤А УН╤АН представник М╕жнародного фонду "В╕дродження" Олена ... (читать далее)
Чи мають наркозалежн╕ право на п╕дтримку? (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 14 ноя. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

В Укра╖н╕ старту╓  ун╕кальна кампан╕я соц╕ально╖ реклами, яка ма╓ на мет╕ по╕нформувати сусп╕льство щодо переваг зам╕сно╖ п╕дтримувально╖ терап╕╖ та зм╕нити ставлення укра╖нц╕в до цього методу л╕кування 18 листопада о 12.30 в прим╕щенн╕ ╕нформац╕йно╖ агенц╕╖ УН╤АН (Хрещатик, 4) за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" в╕дбудеться прес-конференц╕я з приводу старту всеукра╖нсько╖ кампан╕╖ ... (читать далее)
Державна ц╕льова програма п╕дготовки, переп╕дготовки та п╕двищення квал╕ф╕кац╕╖ фах╕вц╕в у сфер╕ ╓вропейсько╖ та ╓вроатлантично╖ ╕нтеграц╕╖: коментар експерта ╢вропейсько╖ програми МФВ (комментариев: 0)

5 листопада Каб╕нет М╕н╕стр╕в Укра╖ни затвердив Державну ц╕льову програму п╕дготовки, переп╕дготовки та п╕двищення квал╕ф╕кац╕╖ фах╕вц╕в у сфер╕ ╓вропейсько╖ та ╓вроатлантично╖ ╕нтеграц╕╖ на 2008-2011. До вашо╖ уваги пропону╓ться розширений коментар Дмитра Шульги, старшого менеджера М╕жнародного фонду "В╕дродження", з оц╕нкою затверджено╖ Програми уряду. ... (читать далее)
В╕дбулася зустр╕ч представник╕в Громадянсько╖ Асамбле╖ Укра╖ни з секретарем РНБО Ра╖сою Богатирьовою (комментариев: 0)

12 листопада 2008 року на запрошення Секретаря Ради нац╕онально╖ безпеки ╕ оборони Укра╖ни Ра╖си Богатирьово╖ в╕дбулася зустр╕ч ╕з представниками Громадянсько╖ Асамбле╖ Укра╖ни (ГАУ). В ход╕ зустр╕ч╕ обговорювались питання сусп╕льно-пол╕тично╖ кризи як загрози нац╕ональн╕й безпец╕ Укра╖ни, децентрал╕зац╕╖ влади, зм╕ни виборчого законодавства, необх╕дност╕ впровадження Конституц╕йно╖ Асамбле╖, проз... (читать далее)
У Ки╓в╕ пройшов другий Конгрес Асоц╕ац╕╖ ╓вропейських студ╕й (комментариев: 0)

Укра╖нська асоц╕ац╕я ╓вропейських студ╕й, що об?╓дну╓ викладач╕в та досл╕дник╕в ╓вропейсько╖ ╕нтеграц╕╖, провела 30-31 жовтня в м. Ки╓в╕ ╤╤ Всеукра╖нський Конгрес. Зах╕д, присвячений сучасному стану розвитку ╓вростуд╕й в Укра╖н╕, пройшов за орган╕зац╕йно╖ ╕ ф╕нансово╖ п╕дтримки ╢вропейсько╖ програми МФ "В╕дродження" та Британсько╖ Ради в Укра╖н╕. ... (читать далее)
МФВ оголошу╓ ваканс╕ю менеджера програми "Рома Укра╖ни" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 13 ноя. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

М╕жнародний фонд "В╕дродження", що входить до мереж╕ фонд╕в, засновано╖ в╕домим ф╕нансистом ╕ ф╕лантропом Джорджем Соросом, ╓ благод╕йною орган╕зац╕╓ю, що спрямову╓ свою д╕яльн╕сть на п╕дтримку розвитку в╕дкритого, громадянського сусп╕льства в Укра╖н╕. Фонд оголошу╓ конкурс на зам╕щення посади Менеджера програми "Рома Укра╖ни", який адм╕н╕струватиме програму МФВ "Рома Укра╖ни".... (читать далее)
Орган СОН в громад╕ ? не даcть заснути влад╕! (комментариев: 0)

Чи знають представники орган╕в влади  про проблеми, що турбують перес╕чного мешканця або громаду в ц╕лому? Дек╕лька досл╕джень та соц╕олог╕чних опитувань проводилось на цю тему, в тому числ╕ ╕ в К╕ровоград╕. Здеб╕льшого, мешканц╕ м╕ста вважають, що представники орган╕в влади мають дуже загальне уявлення про проблеми з якими стика╓ться громадськ╕сть. ╤ це проблема не т╕льки К╕ровограда. Чому склада... (читать далее)
Практичн╕ аспекти проведення мед╕а кампан╕й у сфер╕ адвокац╕╖ проект╕в зменшення шкоди" (комментариев: 0)

18 -21 листопада 2008 у м. Ки╓в╕ за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" в╕бдудеться сем╕нар "Практичн╕ аспекти проведення мед╕а кампан╕й у сфер╕ адвокац╕╖ проект╕в зменшення шкоди". Основна мета проведення сем╕нару ? забезпечити учасник╕в практичними навичками та анал╕тичними методами для розробки та впровадження ефективних публ╕чних/мед╕а кампан╕й для адвокац╕╖ проект╕в зменшення шкоди, я... (читать далее)
"Толерантн╕сть як шлях до ╢вропи": результати опитування молод╕ (комментариев: 0)

Серед опитаних молодих людей 75,99 в╕дсотк╕в вважа╓, що толерантн╕сть ? це вза╓мна повага, сприйняття погляд╕в ╕ншо╖ людини,19,03% вважа╓, що це — вимушене терпиме ставлення ╕ стримування сво╖х негативних почутт╕в до представник╕в ╕нших нац╕ональностей, рас, людей ╕ншого кольору шк╕ри, в╕роспов╕дання ╕ т.д., ╕ т╕льки 4,87 % - що це пол╕тична ╕ правова вимога до життя у сучасному сусп╕льст... (читать далее)
Не будемо байдужими до кожного, хто живе поряд та навчимося розум╕ти й миритися ╕з особливостями ╕нших! (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 03 ноя. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

6 листопада в Укра╖н╕ старту╓ Тиждень Толерантност╕ та ╢вропейський Молод╕жний Тиждень в рамках загальноукра╖нсько╖ кампан╕╖ "Толерантн╕сть як шлях до ╢вропи" Всеукра╖нський Тиждень Толерантност╕ та ╢вропейський Молод╕жний Тиждень стане завершальним етапом загальноукра╖нсько╖ кампан╕╖ "Толерантн╕сть як шлях до ╢вропи", що вперше пройшла в Укра╖н╕ в цьому роц╕. Тиждень Толерантност╕ та ╢вропей... (читать далее)
В Ки╓в╕ пройде другий Конгрес Асоц╕ац╕╖ ╓вропейських студ╕й (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 30 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Укра╖нська асоц╕ац╕я ╓вропейських студ╕й, що об?╓дну╓ викладач╕в та досл╕дник╕в ╓вропейсько╖ ╕нтеграц╕╖, 30-31 жовтня в м. Ки╓в╕ проводить св╕й ╤╤ Конгрес. Зах╕д, присвячений сучасному стану розвитку ╓вростуд╕й в Укра╖н╕, проходитиме в прим╕щенн╕ Британсько╖ Ради Укра╖ни, за ф╕нансово╖ п╕дтримки ╢вропейсько╖ програми М╕жнародного фонду "В╕дродження".... (читать далее)
РОМАН "╫О╫ ╤ МА╫О╫" МАРТ╤НА БУБЕРА (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 29 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Роман "╫о╜ ╕ Ма╜о╜" Март╕на Бубера, одного з найориг╕нальн╕ших та найв╕дом╕ших ф╕лософ╕в ХХ стор╕ччя. ... (читать далее)
НЕСК╤НЧЕННА ╤СТОР╤Я М╤ХАЕЛЯ ЕНДЕ (комментариев: 0)

Про чар╕вну кра╖ну Фантаз╕ю, про дивовижних жител╕в ц╕╓╖ кра╖ни... (читать далее)
УРМЕЛЬ П╤РНА╢ У МОРЕ (комментариев: 0)

Третя книжка ╕з сер╕╖ казкових пов╕стей в╕домого н╕мецького письменника Макса Крузе ... (читать далее)
Перший Форум соц╕альних ╕нвестиц╕й став ╕нновац╕йною моделлю сп╕впрац╕ м╕ж громадськими орган╕зац╕ями, владою та б╕знесом (комментариев: 0)

Перший Форум соц╕альних ╕нвестиц╕й, який в╕дбувся у Львов╕ 24-25 жовтня, став ╕нновац╕йною моделлю сп╕впрац╕ м╕ж громадськими орган╕зац╕ями, владою та б╕знесом, яка практикуватиметься ╕ надал╕. П╕д час форуму було презентовано 25 проект╕в в╕д громадських орган╕зац╕й, розм╕щено близько 30 ╕нформац╕йних стенд╕в з корисною ╕нформац╕╓ю та з метою представлення установ.... (читать далее)
Напрямки розвитку благод╕йност╕ в Укра╖н╕: соц╕альна благод╕йн╕сть ╕ благод╕йн╕сть, направлена на вироблення пол╕тик (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 20 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

У цьому роц╕ в╕дбулися дв╕ под╕╖, як╕ справили значний вплив на розум╕ння рол╕ благод╕йност╕ в Укра╖н╕. Першою такою под╕╓ю став круглий ст╕л з питань доброд╕йност╕ [Philanthropic Roundtable], проведений Фондом В╕ктора П╕нчука в ход╕ Всесв╕тнього економ╕чного форуму в Давос╕ [World Economic Forum in Davos]. Цей круглий ст╕л став першим заходом, присвяченим благод╕йност╕, орган╕затором якого стала ... (читать далее)
СТАРША СЕСТРА, ЧУЖИЙ БРАТ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 15 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Ще одна книжечка для дитячого читання ... (читать далее)
╤СТОР╤Я ПОЛЬЩ╤ (комментариев: 0)

Норман Дейв╕с здобув визнання на теренах Зах╕дно╖ ╢вропи ╕ США п╕сля виходу в св╕т прац╕ "╤грища Бога" (присвячена ╕стор╕╖ Польщ╕). ... (читать далее)
╤НТЕРВ'Ю (комментариев: 0)

Книга ╓ кв╕нтесенц╕╓ю зах╕дного досв╕ду використання цього важливого журнал╕стського жанру. ... (читать далее)
ОРЛИ ТА ЯНГОЛИ (комментариев: 0)

Траг╕чна ╕стор╕я кохання розгорта╓ться на тл╕ цин╕чних ╕ жахливих под╕й Балкансько╖ в╕йни: геноциду, наркоторг╕вл╕, пол╕тиканства — зла, яке виникло з благих нам╕р╕в приборкати ще б╕льше зло. ... (читать далее)
ДАРУВАТИ ЧАС (комментариев: 0)

Книжка Жака Дерр╕да присвячена деконструктивному анал╕зу ф╕лософських, ╕сторикоетнограф╕чних, художн╕х текст╕в, по╓днаних проблематикою дару, привласнення, економ╕╖, сл╕ду, часу. ... (читать далее)
МЕНЕДЖМЕНТ МИСТЕЦТВА. П╤ДПРИ╢МНИЦЬКИЙ СТИЛЬ (комментариев: 0)

Цей пос╕бник допоможе знайти в╕дпов╕д╕ на те, як пристосувати теор╕ю ╕ практику традиц╕йного менеджменту до завдань, що стоять перед мистецькими та культурними ╕нституц╕ями... (читать далее)
ДРАЖЛИВИЙ СУБ'╢КТ: В╤ДСУТН╤Й ЦЕНТР ПОЛ╤ТИЧНО╥ ОНТОЛОГ╤╥ (комментариев: 0)

Вс╕ науков╕ сили Заходу об'╓дналися проти картез╕анського "я мислю". Настав час виступити з ман╕фестом на захист мислячого суб'╓кта. ... (читать далее)
Ф╤ЛОСОФ╤Я ПРАВ ЛЮДИНИ (комментариев: 0)

Сьогодн╕ проблема прав людини ста╓ нагальною п╕сля стол╕ття панування злочинних тотал╕тарних режим╕в, п╕сля банкрутства концепц╕╖ "держави загального добробуту" ╕ п╕сля класичних форм в╕йни та насильства. ... (читать далее)
У Львов╕ презентують електронний гуман╕тарний арх╕в "Антропос" (комментариев: 0)

17 жовтня у читальному зал╕ науково╖ б╕бл╕отеки Льв╕вського нац╕онального ун╕верситету ╕м. ╤. Франка, у межах святкування 400-р╕ччя в╕д дня ╖╖ заснування, широкому загалу презентують електронний арх╕в — В╕дритий гуман╕тарний арх╕в "Антропос" — www.dspace.humanities.org.ua. Про це,13 жовтня, на прес-конференц╕╖ пов╕домила директор Центру гуман╕тарних досл╕джень Льв╕вського нац╕онального... (читать далее)
Презентац╕я Анал╕тичного зв╕ту за результатами досл╕дження ефективност╕ д╕яльност╕ депутат╕в Черн╕г╕всько╖ м╕сько╖ ради (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 14 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

30 вересня 2008 року Черн╕г╕вським Центром Прав Людини було презентовано Анал╕тичний зв╕т за результатами досл╕дження ефективност╕ д╕яльност╕ депутат╕в Черн╕г╕всько╖ м╕сько╖ ради. ... (читать далее)
Проведення Четверто╖ рег╕онально╖ зустр╕ч╕ експерт╕в та представник╕в коал╕ц╕й НУО, як╕ займаються питанням впровадження принцип╕в прозорост╕ у видобувн╕й галуз╕ промисловост╕, у м. Одеса. (комментариев: 0)

2-5 жовтня 2008 р. у м. Одеса в╕дбулася Четверта рег╕ональна зустр╕ч експерт╕в та представник╕в коал╕ц╕й НУО, що займаються питанням впровадження принцип╕в Е╤Т╤ (Extractive Industries Transparency Initiative) з прозорост╕ у видобувн╕й галуз╕ промисловост╕. Зустр╕ч в╕дбулася за сп╕впрац╕ М╕жнародного фонду "В╕дродження" (МФВ) та Revenue Watch Institute (RWI).... (читать далее)
Обговорення проблем орган╕в самоорган╕зац╕╖ населення в м. Одеса (комментариев: 0)

1 жовтня у Одеська м╕ська громадська орган╕зац╕я "Лицем до лиця", Асоц╕ац╕я самоорган╕зац╕╖ населення м╕ста Одеси за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" провели 4-ту щор╕чну конференц╕ю орган╕в самоорган╕зац╕╖ населення у м. Одеса... (читать далее)
ВСТУП ДО ТЕОР╤╥: Л╤ТЕРАТУРОЗНАВСТВО ТА КУЛЬТУРОЛОГ╤Я (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 09 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

У видавництв╕ "Смолоскип" за п╕дтримки МФВ ╕ Британсько╖ ради побачила св╕т книга "Вступ до теор╕╖: л╕тературознавство та культуролог╕я" П╕тера Барр╕, викладача англ╕стики Вельського ун╕верситету. ... (читать далее)
Запрошу╓мо взяти участь в укра╖нсько-чеськ╕й програм╕ експертно╖ п╕дтримки про╓вропейських орган╕зац╕й Укра╖ни (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 07 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Мережа про╓вропейських орган╕зац╕й Укра╖ни та ╤нститут ╢вропейсько╖ пол╕тики "EUROPEUM" (Чех╕я) запрошують взяти участь в укра╖нсько-чеськ╕й програм╕ експертно╖ п╕дтримки про╓вропейських орган╕зац╕й Укра╖ни у сфер╕ ╓вропейсько╖ ╕нтеграц╕╖. Програма експертно╖ п╕дтримки про╓вропейських орган╕зац╕й Укра╖ни зд╕йсню╓ться в рамках проекту "Посиленняспроможност╕ про╓вропейських громадських орган╕зац╕й... (читать далее)
Б╕льше 200 посадових ос╕б, депутат╕в м╕сцевих рад та викладач╕в отримають профес╕йн╕ знання з ╓вроатлантично╖ ╕нтеграц╕╖ (комментариев: 0)

2 жовтня 2008 р. розпочалася реал╕зац╕я проекту "Залучення кер╕вник╕в територ╕альних громад до навчання з ╓вроатлантично╖ ╕нтеграц╕╖ шляхом проведення трен╕нг╕в". В межах проекту, за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження", навчання пройдуть 200 фах╕вц╕в та 16 профес╕йних викладач╕в з ╓вроатлантично╖ ╕нтеграц╕╖ з восьми адм╕н╕стративно-територ╕альних одиниць Укра╖ни. 9-10 жовтня трен╕нг пройд... (читать далее)
Запрошу╓мо взяти участь в укра╖нсько-чеськ╕й програм╕ експертно╖ п╕дтримки про╓вропейських орган╕зац╕й Укра╖ни (комментариев: 0)

Мережа про╓вропейських орган╕зац╕й Укра╖ни та ╤нститут ╢вропейсько╖ пол╕тики "EUROPEUM" (Чех╕я) запрошують взяти участь в укра╖нсько-чеськ╕й програм╕ експертно╖ п╕дтримки про╓вропейських орган╕зац╕й Укра╖ни у сфер╕ ╓вропейсько╖ ╕нтеграц╕╖. Програма експертно╖ п╕дтримки про╓вропейських орган╕зац╕й Укра╖ни зд╕йсню╓ться в рамках проекту "Посиленняспроможност╕ про╓вропейських громадських орган╕зац╕й... (читать далее)
Мон╕торинг джинси поверта╓ться (комментариев: 0)

"Телекритика" та ╤нститут масово╖ ╕нформац╕╖ за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" й посольства Сполучених Штат╕в Америки розпочина╓ проект мон╕торингу прояв╕в корупц╕╖ у телев╕з╕йних ╕нформац╕йних програмах. ... (читать далее)
Громадянське сусп╕льство в Угод╕ про асоц╕ац╕ю м╕ж Укра╖ною та ╢С (комментариев: 0)

Угода про асоц╕ац╕ю м╕ж Укра╖ною та ╢С ма╓ передбачати створення двосторонньо╖ ╕нституц╕╖ Укра╖на ? ╢С на р╕вн╕ орган╕зац╕й громадянського сусп╕льства ? такою ╓ пропозиц╕я автор╕в анал╕тично╖ допов╕д╕ "Громадянське сусп╕льство в Угод╕ про асоц╕ац╕ю м╕ж Укра╖ною та ╢С". Допов╕дь п╕дготовлено в рамках роботи Громадсько╖ ради при Укра╖нськ╕й частин╕ ком╕тету з питань сп╕вроб╕тництва м╕ж Укра╖ною та ... (читать далее)
У Криму розпочина╓ться комплексний мон╕торинг ЗМ╤ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 01 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

1 жовтня 2008 р. у Криму розпочина╓ться комплексний мон╕торинг ЗМ╤ щодо використання ними "мови ворожнеч╕", прояв╕в расизму, ксенофоб╕╖ та ╕нших форм нетерпимост╕. В╕дкрит╕сть ЗМ╤, досягнута в Укра╖н╕ за останн╕ роки, ╓ одним з показник╕в поглиблення демократичних перетворень у сусп╕льств╕. Але, без сумн╕ву, закр╕плення свободи слова в Укра╖н╕ не повинно в╕дбуватися за умов ╕гнорування сучасних ... (читать далее)
Електронна демократ╕я: вперше в Укра╖н╕ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 29 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

27 вересня в м. Судак Автономно╖ Республ╕ки Крим в╕дбулась церемон╕я в╕дкриття першого в Укра╖н╕ центру розвитку електронного урядування, покликаного сприяти впровадженню ╕ ефективному застосуванню технолог╕й е-урядування та електронному розвитку рег╕ону. В╕дкриття Центру ╓ першим для Укра╖ни кроком у становленн╕ е-демократ╕╖ як можливост╕ залучення громадян до формування та реал╕зац╕╖ державно╖ ... (читать далее)
П╤ДСУМКИ 1-ГО ЕТАПУ ГРОМАДСЬКОГО МОН╤ТОРИНГУ ВИДАЧ╤ В╤З КОНСУЛЬСЬКИМИ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 26 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Орган╕заторами круглого столу, що в╕дбувся 26 вересня 2008 р. у м.Ки╓в╕, оприлюднено результати 1-го етапу досл╕дження стосовно видач╕ в╕з громадянам Укра╖ни консульськими установами кра╖н ╢С. П╕д час досл╕дження було з?ясовано як╕сть ╕мплементац╕╖ Угоди про спрощення оформлення в╕з м╕ж Укра╖ною та ╢С та ╖╖ вплив на в╕зову пол╕тику ╕ практику кра╖н ╢С, а також виявлено вплив розширення Шенгенсько... (читать далее)
М╕жнародний Фонд "В╕дродження" (МФВ) оголошу╓ конкурс на зам╕щення посади директора Центру тестових технолог╕й ╕ мон╕торингу якост╕ осв╕ти. (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 23 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

М╕жнародний Фонд "В╕дродження" (МФВ) оголошу╓ конкурс на зам╕щення посади директора Центру тестових технолог╕й ╕ мон╕торингу якост╕ осв╕ти. Центр тестових технолог╕й ╕ мон╕торингу якост╕ осв╕ти — це м╕жнародна благод╕йна орган╕зац╕я, що зд╕йсню╓ громадський мон╕торинг державно╖ системи зовн╕шнього оц╕нювання, проводить нац╕ональн╕ та м╕жнародн╕ мон╕торингов╕ досл╕дження якост╕ осв╕ти в Укр... (читать далее)
УГОДА ПРО СПРОЩЕННЯ ОФОРМЛЕННЯ В╤З М╤Ж УКРА╥НОЮ ТА ╢С ВИКОНУ╢ТЬСЯ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 22 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

26 вересня у Ки╓в╕ з 10.00 до 13.00 за адресою: вул. Госп╕тальна, 4 (готель "Русь") в╕дбудеться круглий ст╕л,  присвячений результатам  мон╕торингу видач╕ в╕з громадянам Укра╖ни консульськими установами кра╖н ╢вропейського Союзу.  ... (читать далее)
В╕дбудуться рег╕ональн╕ конференц╕╖ "Школа майбутнього" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 22 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

22-26 вересня в м.м. Полтава та Одеса на баз╕ Полтавського обласного ╕нституту п╕слядипломно╖ педагог╕чно╖ осв╕ти та Одеського ╕нституту вдосконалення вчител╕в в╕дбудуться рег╕ональн╕ конференц╕╖ "Школа майбутнього" в рамках сп╕льного проекту М╕жнародного фонду "В╕дродження" та М╕жнародного центру розвитку шк╕льництва (Голланд╕я) ? "Громадськ╕ платформи осв╕тньо╖ реформи в Укра╖н╕" ... (читать далее)
ТОЛЕРАНТН╤СТЬ: МИСТЕЦТВО ЖИТИ З ╤НШИМИ ЛЮДЬМИ ТА З ╤НШИМИ ╤ДЕЯМИ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 17 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Громадська орган╕зац╕я В╕нницький рег╕ональний центр ╕нформац╕╖ "Креатив" запрошу╓ бажаючих при╓днатися до загальноукра╖нсько╖ кампан╕╖ "Толерантн╕сть як шлях до ╢вропи", що проходитиме протягом вересня ?листопада 2008р. в рамках "╢вропейського Року М╕жкультурного Д╕алогу" п╕д ег╕дою Мереж╕ про╓вропейських орган╕зац╕й Укра╖ни.    ... (читать далее)
Сем╕нар "Як допомогти книжкам самим продаватися" (комментариев: 0)

Укра╖нський книжковий проект, Fund for Central and East European Book Projects, Amsterdam, Дистрибуц╕йна компан╕я "Самм╕т-Книга" та М╕жнародний фонд "В╕дродження" зарошують видавц╕в на сем╕нар "Як допомогти книжкам самим продаватися", який в╕дбудеться у в╕второк 22 вересня 2008-го року (можливий повтор сем╕нару 23 вересня) з 10.00 до 14.00 у Ки╓в╕ (плановане м╕сце проведення ? М╕жнародний фонд "В╕... (читать далее)
ТОЛЕРАНТН╤СТЬ: МИСТЕЦТВО ЖИТИ З ╤НШИМИ ЛЮДЬМИ ТА З ╤НШИМИ ╤ДЕЯМИ (комментариев: 0)

Громадська орган╕зац╕я В╕нницький рег╕ональний центр ╕нформац╕╖ "Креатив" запрошу╓ бажаючих при╓днатися до загальноукра╖нсько╖ кампан╕╖ "Толерантн╕сть як шлях до ╢вропи", що проходитиме протягом вересня ?листопада 2008р. в рамках "╢вропейського Року М╕жкультурного Д╕алогу" п╕д ег╕дою Мереж╕ про╓вропейських орган╕зац╕й Укра╖ни. ... (читать далее)
В╕дбудеться прес-конференц╕я "Справа Гонгадзе. Р╕к восьмий" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 11 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

15 вересня 2008 р. в 11.00 у прим╕щенн╕ агенц╕╖ "╤нтерфакс Укра╖на" за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" в╕дбудеться прес-конференц╕я "Справа Гонгадзе. Р╕к восьмий"  ... (читать далее)
В╕дбудеться трен╕нг "Правов╕ аспекти вза╓мод╕╖ ЗМ╤ з органами влади" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 09 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

25 вересня 2008 року Черкаська обласна молод╕жна громадська орган╕зац╕я "Асоц╕ац╕я молодих правник╕в" проводить трен╕нг для журнал╕ст╕в обласних друкованих та електронних ЗМ╤ "Правов╕ аспекти вза╓мод╕╖ ЗМ╤ з органами влади". Зах╕д в╕дбудеться в рамках проекту "Обласний юридично-анал╕тичний центр "МЕД╤А-ПРАВО" за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження". ... (читать далее)
Вс╕ люди мають потенц╕ал (комментариев: 0)

За п╕дтримки МФВ вийшла нова книга про ╕дею допомоги для самодопомоги. Льв╕вська м╕ська громадська орган╕зац╕я "Сп╕льнота вза╓модопомоги "Оселя" зд╕йснила спробу узагальнити напрацьований досв╕д роботи з бездомними та ╖х ре╕нтеграц╕╖ в сусп╕льство. У книз╕ в╕дображений досв╕д Школи Кофоеда, що усп╕шно працю╓ у Дан╕╖. ... (читать далее)
У Херсон╕ буде створена Школа розвитку громади (комментариев: 0)

В╕дома в м╕ст╕ громадська орган╕зац╕я "Безпосередн╓ народовладдя" плану╓ найближчим часом створити у Херсон╕ ун╕кальний у сво╓му род╕ навчальний центр залучення та п╕дготовки городян до процес╕в безпосереднього народовладдя.... (читать далее)
В╕дбудеться ╤╤ М╕жнародний форум "Цифрове мовлення в Укра╖н╕" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 05 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

╤ндустр╕альний Телев╕з╕йний Ком╕тет (╤ТК) та Незалежна Асоц╕ац╕я телерад╕оМовник╕в (НАМ) 19 вересня 2008 року вдруге проведуть М╕жнародний форум "Цифрове  мовлення в Укра╖н╕".  Зах╕д проводиться за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" та International Media Support.... (читать далее)
Розпочав роботу юридичний ╤нтернет ресурс (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 05 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Розпочав роботу юридичний ╤нтернет ресурс  www.media-law.ck.ua проекту "Обласний юридично-анал╕тичний центр "МЕД╤А-ПРАВО", який реал╕зу╓ться Черкаською обласною молод╕жною громадською орган╕зац╕╓ю "Асоц╕ац╕я молодих правник╕в" за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" ... (читать далее)
"В╕зова пол╕тика Угорщини та Словаччини в Консульських установах на територ╕╖ Закарпатсько╖ област╕" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 01 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Презентац╕я Анал╕тичного зв╕ту "В╕зова пол╕тика Угорщини та Словаччини в Консульських установах на територ╕╖ Закарпатсько╖ област╕", який п╕дготовлено за результатами мон╕торингу цих установ в рамках реал╕зац╕╖ ╢вропейсько╖ програми М╕жнародного Фонду "В╕дродження" "Усунення перешкод для контакт╕в м╕ж людьми м╕ж Укра╖ною та ╢С через л╕берал╕зац╕ю в╕зового та прикордонного режиму". ... (читать далее)
В Укра╖н╕ створено бюро журнал╕стських розсл╕дувань (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 01 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

За ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" в Укра╖н╕ створено незалежне бюро журнал╕стських розсл╕дувань "Св╕домо", яке буде готувати матер╕али для найкращих видань про найб╕льш важлив╕ соц╕альн╕ проблеми.  ... (читать далее)
НАЦ╤Я, НАЦ╤ОНАЛ╤ЗМ, НАЦ╤ОНАЛЬНА ДЕРЖАВА В Н╤МЕЧЧИН╤ ╤ В ╢ВРОП╤ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 28 авг. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Книжка про формування модерно╖ н╕мецько╖ нац╕╖, ╖╖ культурне та пол╕тичне постання та супров╕дн╕ конфл╕кти та в╕йни. ... (читать далее)
╢ВРОПЕЙСЬКЕ ПРАВО (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 28 авг. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Досл╕дження еволюц╕╖ матер╕ального й ╕нституц╕йного права ╢вропейського Союзу. ... (читать далее)
В╕дбудеться перший модуль "Школи соц╕ально╖ журнал╕стики. Як писати про громадське здоров?я" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 27 авг. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

28-30 серпня 2008 року за ф╕нансово╖ п╕дтримки  М╕жнародного фонду "В╕дродження" буде проведено перший модуль "Школи соц╕ально╖ журнал╕стики. Як писати про громадське здоров?я" .... (читать далее)
Прозор╕сть доход╕в нафтогазового сектору (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 29 июл. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

У липн╕ 2007 р. Центром сприяння вивченню геопол╕тичних проблем та ╢вро-Атлантичного сп╕вроб╕тництва Чорноморського рег╕ону "Номос" за п╕дтримки М╕жнародним фондом "В╕дродження" було ╕н╕ц╕йовано проект "Транспарентн╕сть доход╕в нафтогазового сектору" в рамках "Громадського мон╕торингу доход╕в в Укра╖н╕". ... (читать далее)
Результати шосто╖ хвил╕ досл╕дження книжкового ринку: покупц╕ книжок в Укра╖н╕ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 23 июл. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Основн╕ тенденц╕╖ на книжковому ринку за р╕к (березень 2007 ? березень 2008): Частка респондент╕в (у в╕ц╕ 15-59 рок╕в), що особисто купували принаймн╕ 1 книжку протягом останн╕х 3 м╕сяц╕в, зменшилась протягом року на 4% ╕ становить 36% у березн╕ 2008 року. Тенденц╕я до зниження частки покупц╕в книжок була заф╕ксована, починаючи з вересня 2006. Щокварталу спад становив близько 2-3%, поступово зменш... (читать далее)
Результати п?ято╖ хвил╕ досл╕дження книжкового ринку: покупц╕ книжок в Укра╖н╕ (комментариев: 0)

Основн╕ тенденц╕╖ на книжковому ринку за р╕к (грудень 2006 ? грудень 2007): Частка респондент╕в (у в╕ц╕ 15-59 рок╕в), що особисто купували принаймн╕ 1 книжку протягом останн╕х 3 м╕сяц╕в, зменшилась протягом року на 7% ╕ становить 34% у грудн╕ 2007. Тенденц╕я до зниження частки покупц╕в книжок була заф╕ксована, починаючи з вересня 2006. Щокварталу спад становив близько 2-3%, поступово зменшивши час... (читать далее)
ВС╤КНИГИ.ORG.UA (комментариев: 0)

ТОВ "Джерела М" у сп╕впрац╕ з Самм╕т-книгою запустила базу даних ВС╤КНИГИ.ORG.UA - вс╕ книжки укра╖нського ринку в одн╕й баз╕. Б╤БЛ╤ОТЕКИ знайдуть потр╕бн╕ книжки за темою, автором чи роком видання. КНИГАРН╤ д╕знаються про новинки, ц╕ни та потенц╕йн╕ бестселери. ВИДАВЦ╤ зможуть докладно по╕нформувати про сво╖ найкращ╕ книжки. http://vsiknygy.org.ua/... (читать далее)
73% засуджених ос╕б взагал╕ не пов╕домляли про ╖хн╕ права при затриманн╕, а б╕льш╕й половин╕ пропонували дати хабара (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 17 июл. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Ки╖в, 16 липня 2008 року. З метою вивчення практики надання безоплатно╖ правово╖ допомоги (БПД) та визначення основних проблем в ц╕й сфер╕ Харк╕вський ╕нститут соц╕альних досл╕джень за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" та Правово╖ ╤н╕ц╕ативи В╕дритого Сусп╕льства пров╕в комплексне досл╕дження стану БПД в Харк╕вському рег╕он╕. ... (читать далее)
У КИ╢В╤ В╤ДБУВСЯ ТРЕН╤НГ З МОН╤ТОРИНГУ ПРАКТИКИ ВИДАЧ╤ В╤З ГРОМАДЯНАМ УКРА╥НИ ДЛЯ УЧАСНИК╤В КОНСОРЦ╤УМУ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАН╤╤ЗАЦ╤Й (комментариев: 0)

30 червня ? 1 липня 2008 роц╕ у Ки╓в╕ в╕дбувся сем╕нар-трен╕нг з мон╕торингу практики видач╕ в╕з громадянам Укра╖ни консульствами кра╖н-член╕в ╢С в Укра╖н╕ для учасник╕в Консорц╕уму громадських орган╕зац╕й, що реал╕зують проекти з мон╕торингу практики видач╕ в╕з громадянам Укра╖ни консульствами кра╖н-член╕в ╢С. ... (читать далее)
КРЕЙЗ╤ (комментариев: 0)

Св╕й перший роман в╕н написав у ш╕стнадцять...... (читать далее)
Досл╕дження "Досв╕д функц╕онування механ╕зму держаного замовлення у сфер╕ телерад╕омовлення в контекст╕ розбудови сусп╕льного телерад╕омовлення в Укра╖н╕" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 04 июл. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Ваш╕й уваз╕ пропону╓ться досл╕дження, п╕дготовлене Лаборатор╕╓ю законодавчих ╕н╕ц╕атив за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження", яке присвячене основним проблемам пов?язаним з функц╕онуванням державного замовлення у сфер╕ телерад╕омовлення в Укра╖н╕, а також визначенню перспектив та напрям╕в ╖хнього подальшого вир╕шення. Увага зверта╓ться також на заруб╕жний досв╕д ф╕нансування та функц╕ону... (читать далее)
Що д╕╓ться на кордонах ╢вропейського Союзу? (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 03 июл. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

24 червня 2008 р., у прим╕щенн╕ м╕днародного фонду "В╕дродження" в╕дбулася конференц╕я "Що д╕╓ться на кордонах ╢вропейського Союзу?", п╕д час яко╖ було проведено презентац╕ю результат╕в досл╕дження функц╕онування пункт╕в пропуску на зовн╕шньому кордон╕ ╢вропейського Союзу, з детальною характеристикою якост╕ обслуговування подорожуючих. ... (читать далее)
Вийшов новий номер журналу "Часопис Парламент" (комментариев: 0)

Цей номер присвячений досл╕дженню рол╕ громадянського сусп╕льства, влади та опозиц╕╖ у процес╕ зд╕йснення конституц╕йно╖ реформи, а також основним аспектам вза╓мод╕╖ влади та громадськост╕ на м╕сцевому р╕вн╕. ... (читать далее)
Запрошу╓мо до участ╕ у громадському обговоренн╕ стратег╕чних пр╕оритет╕в МФВ на 2009 р╕к (комментариев: 0)

М╕жнародний фонд "В╕дродження" (МФВ) пропону╓ неурядовим орган╕зац╕ям взяти участь в обговоренн╕ стратег╕чних пр╕оритет╕в д╕яльност╕ Фонду на наступний р╕к. Будь-ласка, заповн╕ть анкету на сайт╕, або завантажте анкету ╕ над╕шл╕ть на адресу vox.populi@irf.kiev.ua.   ... (читать далее)
Правова допомога в контекст╕ медичних послуг споживачам наркотик╕в в Укра╖н╕ (комментариев: 0)

З нагоди М╕жнародного дня боротьби з╕ зловживанням наркотичними засобами та ╖х незаконним об╕гом 24 червня 2008 року, у прим╕щенн╕ ╕нформац╕йно╖ агенц╕╖ УН╤АН в╕дбулася презентац╕я зв╕ту "Справедлив╕сть для вс╕х: значим╕сть правово╖ допомоги в контекст╕ медичних послуг споживачам наркотик╕в в Укра╖н╕". ... (читать далее)
Громадськ╕ слухання "Загальнодержавна програма протид╕╖ захворюванню на туберкульоз у 2007−2011 роках": Перший р╕к впровадження" (комментариев: 0)

В рамках проекту "Мон╕торинг д╕яльност╕ орган╕в державно╖ влади щодо вир╕шення проблем протид╕╖ захворюванню на туберкульоз в Укра╖н╕", що його реал╕зу╓ Всеукра╖нська благод╕йна орган╕зац╕я "Укра╖нська Асоц╕ац╕я благод╕йник╕в" за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження", Громадська рада з питань протид╕╖ захворюванню на туберкульоз в Укра╖н╕ провела 27 червня 2008 року громадськ╕ слух... (читать далее)
Що думають шк╕льн╕ директори про екзаменац╕йн╕ системи? (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 25 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

...Формальн╕ ╕спити перешкоджають шахрайству ╕ зводять до м╕н╕муму несумл╕нну практику. Це не означа╓ в╕дсутн╕сть шахрайства ? просто зовн╕шн╕ ╕спити, що проводяться в контрольованих умовах, зменшують можливост╕ отримання несправедливо╖ переваги одних учн╕в над ╕ншими... Цей та ╕нш╕ висновки опитування директор╕в шк╕л щодо реформи екзаменац╕йних систем у ряд╕ постсоц╕ал╕стичних кра╖н ╢вропи не... (читать далее)
Р╤ЗНИЦЯ М╤Ж АНАЛ╤ТИЧНОЮ ТА КОНТИНЕНТАЛЬНОЮ Ф╤ЛОСОФ╤╢Ю (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 24 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Вийшла книга Саймона Кр╕чл╕ "Вступ до континентально╖ ф╕лософ╕╖"... (читать далее)
ГЛОБАЛ╤ЗАЦ╤Я (комментариев: 0)

Книжка професора ун╕верситету в Л╕дс╕ З. Баумана... (читать далее)
КОНСТИТУЦ╤ЙНА СПРАВЕДЛИВ╤СТЬ (комментариев: 0)

Нова книжка оксфордського професора Т.Р.С. Аллана. ... (читать далее)
У Ки╓в╕ в╕дбулася Друга Громадянська асамблея Укра╖ни (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 23 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

21 червня 2008 р. в Ки╓в╕, в Укра╖нському Дом╕ в╕дбулася Громадянська Асамблея Укра╖ни "Нова Конституц╕я: позиц╕╖ громадянського сусп╕льства", на як╕й було презентовано напрацьован╕ на рег╕ональних круглих столах позиц╕╖ щодо процесу та зм╕сту конституц╕йно╖ реформи. Участь в Асамбле╖ взяло понад триста представник╕в громадських орган╕зац╕й, експерт╕в, громадських актив╕ст╕в та журнал╕ст╕в з... (читать далее)
КНИЖКА ПРО ЖАХ╤ТТЯ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 20 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

У видавництв╕ "KINO-КОЛО" вийшла друком книжка "Ф╕льм жах╕в. Горор"... (читать далее)
Спонсоринг ╕ партнерство для розвитку громад (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Таким було гасло навчання 13 прац╕вник╕в галуз╕ культури та громадських л╕дер╕в, яке в╕дбулося 2-5 червня на баз╕ Р╕вненського факультету Держакадем╕╖ кер╕вних кадр╕в культури ╕ мистецтва, орган╕зоване Фундац╕╓ю ╕мен╕ княз╕в-благод╕йник╕в Острозьких як черговий етап проекту "Культосв╕тн╕ заклади й актив╕зац╕я громади", що п╕дтриманий М╕жнародним фондом "В╕дродження".... (читать далее)
Конференц╕я "Що д╕╓ться на кордонах ╢вропейського Союзу?" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 18 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

24 червня 2008 року з 10-00 до 12-00 у прим╕щенн╕ конференц-залу оф╕су МВФ, за адресою: Ки╖в, вул. Артема, 46 в╕дбудеться конференц╕я "Що д╕╓ться на кордонах ╢вропейського Союзу?". Зах╕д орган╕зову╓ Центр миру, конверс╕╖ та зовн╕шньо╖ пол╕тики Укра╖ни та Фундац╕я ╕м. Стефана Батор╕я (Варшава, Польща), за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження"  ... (читать далее)
Пол╕тична трансформац╕я НАТО та стратег╕я подальшого розширення. Виклики та перспективи для Укра╖ни. М╕жнародна конференц╕я (комментариев: 0)

12 червня 2008 року в рамках в╕дпов╕дного проекту за п╕дтримки М╕жнародного Фонду "В╕дродження" в╕дбулася м╕жнародна конференц╕я "Пол╕тична трансформац╕я НАТО та стратег╕я подальшого розширення. Виклики та перспективи для Укра╖ни"... (читать далее)
Конституц╕йна реформа в умовах пол╕тично╖ кризи: в╕дпов╕дь громадськост╕ (комментариев: 0)

18 червня, на прес-конференц╕╖ Оргком╕тету Громадянсько╖ Асамбле╖ Укра╖ни (ГАУ) "Нова Конституц╕я: позиц╕╖ громадянського сусп╕льства" було п╕дбито п╕дсумки 24 рег╕ональних обговорень. Рег╕ональн╕ обговорення, в яких взяло участь б╕льше 350-ти громадських орган╕зац╕й були п╕дготовчим етапом до проведення ГАУ. Андр╕й Когут, секретар Оргком╕тету ГАУ, узагальнивши результати обговорень, в╕дзнач... (читать далее)
Що д╕╓ться на кордонах ╢вропейського Союзу? (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 17 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

24 червня 2008 року у Ки╓в╕ в╕дбудеться конференц╕я "Що д╕╓ться на кордонах ╢вропейського Союзу?", п╕д час яко╖ буде проведено презентац╕ю результат╕в досл╕дження функц╕онування пункт╕в пропуску на зовн╕шньому кордон╕ ╢вропейського Союзу, з детальною характеристикою якост╕ обслуговування подорожуючих. Орган╕затори ? Центр миру, конверс╕╖ та зовн╕шньо╖ пол╕тики Укра╖ни та Фундац╕я ╕м. Стефана Бато... (читать далее)
Перенесення терм╕ну оголошення результат╕в розгляду проект╕в (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 13 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

У зв'язку з великою к╕льк╕стю проект╕в, поданих на конкурси "╢вропейська осв╕та молод╕" та "Видання в╕тчизняно╖ л╕тератури з ╓вропейсько╖ та ╓вроатлантично╖ ╕нтеграц╕╖", терм╕н оголошення результат╕в розгляду проект╕в за цими конкурсами переноситься до 21 липня 2008 року. ... (читать далее)
Л╕тня школа з адвокац╕╖ у сфер╕ протид╕╖ В╤Л/СН╤Д (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 12 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

М╕жнародний Альянс з В╤Л/СН╤Д в Укра╖н╕ оголошу╓ конкурсний наб╕р учасник╕в до третьо╖ л╕тньо╖ школи з адвокац╕╖ у сфер╕ протид╕╖ В╤Л/СН╤Д, яка буде проходити з 29 липня по 7 серпня 2008 року п╕д Ки╓вом у готел╕ "В╕зит" (пгт. Козин). Запрошу╓мо ус╕х зац╕кавлених подавати сво╖ заявки. Останн╕й терм╕н прийому заявок та супров╕дних документ╕в ? 6 липня 2008 р. Повний текст оголошення: http... (читать далее)
Всеукра╖нська робоча зустр╕ч експерт╕в з питань бездомност╕ в Укра╖н╕ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 11 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

19 червня 2008 р. у Ки╓в╕ в╕дбудеться робоча зустр╕ч укра╖нських ╕ польських фах╕вц╕в з питань роботи з соц╕ально виключеними верствами громадян в межах проекту "Укра╖нсько-польський обм╕н досв╕дом для вироблення сп╕льних р╕шень з ╕нтеграц╕╖ соц╕ально ╕зольованих груп". Проект орган╕зовано громадською орган╕зац╕╓ю "Народна допомога ? Ки╖в"  та Фундац╕╓ю вза╓модопомоги "Барка" (Польща) за п╕дтримки... (читать далее)
Укра╖нсько-чеська конференц╕я про╓вропейських орган╕зац╕й (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 11 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

18-20 червня 2008 р. у Донецьку в╕дбудеться конференц╕я для представник╕в про╓вропейських НУО з Укра╖ни та представник╕в громадянського сусп╕льства Чесько╖ Республ╕ки для презентац╕╖ д╕яльност╕ громадськост╕ обох держав, встановлення нових контакт╕в, обм╕ну ╕деями щодо розробки нових проект╕в. Проект орган╕зовано Донецьким молод╕жним дебатним центром та ╤нститутом ╢вропейсько╖ пол╕тики EUROPEUM (П... (читать далее)
Забезпечення права людини на доступ до знеболення: досв╕д Укра╖ни ╕ Груз╕╖ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 10 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

13-16 червня 2008 р. у Ки╓в╕ в╕дбудеться робочий в╕зит грузинських фах╕вц╕в у сфер╕ пал╕ативно╖ допомоги, протягом якого висв╕тлюватимуться питання розвитку системи пал╕ативно╖ допомоги в Укра╖н╕ ╕ Груз╕╖, зокрема забезпечення права невил╕ковно хворих людей на доступ до адекватного знеболення. В╕зит в╕дбува╓ться в межах укра╖нсько-грузинського проекту, п╕дтриманого програмою Сх╕д-Сх╕д: партнерство... (читать далее)
Громадська п╕дтримка надання ПДЧ Укра╖н╕ (комментариев: 0)

26-27 травня 2008 р. за п╕дтримки М╕жнародного фонду "в╕дродження" у м. Берл╕н (Н╕меччина) в╕дбулися зустр╕ч╕ групи укра╖нських експерт╕в з ╓вропейсько╖ та ╓вроатлантично╖ ╕нтеграц╕╖ провела з н╕мецькими пол╕тиками високого рангу, зокрема з представниками Канцеляр╕╖ Ангели Мерккель, МЗС та Бундестагу, а також представниками громадянського сусп╕льства й мед╕а. ... (читать далее)
Сем╕нар "Мон╕торинг, цикл пол╕тики та ╕ндикатори" (комментариев: 0)

4 червня 2008 р. у конференц-зал╕ М╕жнародного фонду "В╕дродження" в╕дбувся сем╕нар "Мон╕торинг, цикл пол╕тики та ╕ндикатори".   Орган╕затори заходу: Ден╕с Колонна д?╤стр╕а Оуен, Проект ╢С "П╕дтримка Укра╖ни у виконанн╕ УПС", М╕жнародний фонд "В╕дродження"... (читать далее)
Академ╕я НАТО в м╕ст╕ Одеса (комментариев: 0)

22-24 травня 2008 року за сприяння М╕жнародного фонду "В╕дродження" та Центру ╕нформац╕╖ та документац╕╖ НАТО в Укра╖н╕  в Одеському Будинку Вчених була проведена Весняна Академ╕я НАТО, яка була орган╕зована Центром м╕жнародних досл╕джень Одеського нац╕онального ун╕верситету ╕мен╕ ╤.╤.Мечникова.  ... (читать далее)
М╕жнародна конференц╕я "Пол╕тична трансформац╕я НАТО та стратег╕я подальшого розширення. Виклики та перспективи для Укра╖ни", (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 09 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

12 червня 2008 р. о 9.30 в прим╕щенн╕ Презид╕╖ Нац╕онально╖ Академ╕╖ Наук Укра╖ни за адресою  вул. Володимирська, 55, 3-й поверх в╕дбудеться м╕жнародна конференц╕я "Пол╕тична трансформац╕я НАТО та стратег╕я подальшого розширення. Виклики та перспективи для Укра╖ни".  Зах╕д орган╕зований Центром ╓вропейських та трансатлантичних студ╕й за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження".... (читать далее)
Пол╕тики та експерти обговорили перспективи функц╕онування державного замовлення у сфер╕ телебачення ╕ рад╕о в контекст╕ розбудови сусп╕льного телерад╕омовлення в Укра╖н╕ (комментариев: 0)

6 червня 2008 року у Ки╓в╕ в╕дбувся круглий ст╕л "Державне замовлення у сфер╕ телебачення ╕ рад╕о в контекст╕ розбудови сусп╕льного телерад╕омовлення в Укра╖н╕", орган╕зований Лаборатор╕╓ю законодавчих ╕н╕ц╕атив за сприяння М╕жнародного фонду "В╕дродження". Зах╕д мав на мет╕ обговорення ключових проблем, пов?язаних з функц╕онуванням державного замовлення у сфер╕ телерад╕омовлення в Укра╖н╕, а так... (читать далее)
Нов╕ можливост╕ посилення енергетично╖ безпеки Укра╖ни та ╢вропи (комментариев: 0)

12 травня 2008 р. у м. Ки╓в╕ в╕дбулась м╕жнародна конференц╕я "Нов╕ можливост╕ посилення енергетично╖ безпеки Укра╖ни та ╢вропи". Зах╕д проводився Фундац╕╓ю "Сусп╕льн╕сть" та представництвом ╢вропейсько╖ ком╕с╕╖ в Укра╖н╕ за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження".... (читать далее)
ПОР╤ВНЯЛЬНИЙ АНАЛ╤З ФАШИСТСЬКИХ РУХ╤В (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 04 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Книжка Вольфганга В╕пермана "╢вропейський фашизм: пор╕вняльний анал╕з".... (читать далее)
Д╕алог в осв╕т╕: порозум╕ння , сп╕впраця, зм╕ни. (комментариев: 0)

П╕д такою назвою вийшов новий пос╕бник, розроблений в рамках проекту "Громадськ╕платформи осв╕тньо╖ реформи в Укра╖н╕". Автори: Г.Касьянов, А.-Я. Кр╕кке, Р.М╕ох, Ш.Тендосхат.... (читать далее)
Робоча зустр╕ч учасник╕в проекту "Створення сприятливого законодавчого поля для подальшого розвитку ╕нклюзивно╖ осв╕ти в Укра╖н╕" (комментариев: 0)

15 травня 2008 р. в рамках проекту "Створення сприятливого законодавчого поля для подальшого розвитку ╕нклюзивно╖ осв╕ти в Укра╖н╕", який реал╕зу╓ться ВФ "Крок за кроком" за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження", в╕дбулась робоча зустр╕ч учасник╕в проекту з питань представлення та обговорення анал╕зу стану осв╕тньо╖ пол╕тики та рекомендац╕й щодо необх╕дних зм╕н в напрям╕ розвитку ╕нклюзивно╖ ... (читать далее)
Кримська Громадянська Асамблея п╕дтвердила необх╕дн╕сть прийняття ново╖ Конституц╕╖ Укра╖ни на Конституц╕йн╕й Асамбле╖ (комментариев: 0)

3 червня учасники "круглого столу" "Нова Конституц╕я ╕ позиц╕я громадянського сусп╕льства" в С╕мферопол╕ прийняли р╕шення вважати його трет╕м етапом Кримсько╖ Громадянсько╖ Асамбле╖. ╥╖ учасники п╕дтвердили вимогу другого етапу Асамбле╖, який в╕дбувся у червн╕ 2007 року, щодо необх╕дност╕ розробки проекту нового Основного закону держави спец╕альним виборним органом установчо╖ влади ? Конституц╕йно... (читать далее)
Обмежити повноваження прокуратури, вибирати судд╕в та забезпечити контроль за д╕ями чиновник╕в пропонують пол╕тикам р╕вненськ╕ громадськ╕ орган╕зац╕╖ (комментариев: 0)

Чи потр╕бно вносити зм╕ни до Конституц╕╖ ╕ якщо потр╕бно, то що саме ╕ коли? А також кому будуть виг╕дн╕ ц╕ зм╕ни? На ц╕ питання 03 червня шукали в╕дпов╕д╕ представники р╕вненських правозахисних громадських орган╕зац╕й. Конференц╕ю з цього приводу ╕н╕ц╕ював М╕жнародний фонд "В╕дродження".... (читать далее)
АНТОЛОГ╤Я ТЕКСТ╤В З ТЕОР╤╥ Л╤ТЕРАТУРИ (комментариев: 0)

Перша в Укра╖н╕ масштабна антолог╕я сучасного польського л╕тературознавства. ... (читать далее)
╤ДЕОЛОГ╤Я ТА УТОП╤Я (комментариев: 0)

Праця класика соц╕олог╕чно╖ думки Карла Мангайма... (читать далее)
Сучасн╕ мед╕асистеми: три модел╕ в╕дносин ЗМ╤ та пол╕тики (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 02 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

За п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" та Британсько╖ Ради у ки╖вському видавництв╕ "Наука" вийшла друком книжка Ден╕ела Галл╕на та Паоло Манч╕н╕. ... (читать далее)
Сем╕нар "Мон╕торинг, цикл пол╕тики та ╕ндикатори" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 30 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Запрошу╓мо Вас взяти участь у сем╕нар╕ "Мон╕торинг, цикл пол╕тики та ╕ндикатори", що в╕дбудеться 4 червня о 10.00 у конференц-зал╕ М╕жнародного фонду "В╕дродження" (вул. Артема 46, 2-й поверх). П╕д час сем╕нару учасники ознайомляться з практичними аспектами мон╕торингу й оц╕нки (МО) в контекст╕ вироблення й впровадження систем мон╕торингу в процес╕ ╓вропейсько╖ ╕нтеграц╕╖ Укра╖ни. ... (читать далее)
Мон╕торинг системи безоплатно╖ правово╖ допомоги в Харк╕вськ╕й област╕ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 28 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Харк╕вський ╕нститут соц╕альних досл╕джень пропону╓ ваш╕й уваз╕ результати "Мон╕торингу системи безоплатно╖ правово╖ допомоги в Харк╕вськ╕й област╕", виконаного у 2007 роц╕ Харк╕вським ╤нститутом соц╕олог╕чних досл╕джень за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження". Досл╕дження мало з?ясувати в╕дпов╕д╕ на наступн╕ питання: що люди знають про... (читать далее)
Нова конституц╕я: позиц╕╖ громадянського сусп╕льства (комментариев: 0)

27 травня 2008 року "Буковинська партнерська агенц╕я" за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" провела рег╕ональний круглий ст╕л в рамках п╕дготовки Громадянсько╖ Асамбле╖ Укра╖ни на тему "Нова Конституц╕я: позиц╕╖ громадянського сусп╕льства"). Учасники заходу (30 представник╕в неурядових орган╕зац╕й, фах╕вц╕, експерти, науковц╕ та пров╕дн╕ журнал╕сти друкованих та електронних засоб╕в мас... (читать далее)
Нова Конституц╕я: позиц╕╖ громадянського сусп╕льства (комментариев: 0)

З 10 травня стартувала кампан╕я рег╕ональних обговорень з проведення Громадянсько╖ асамбле╖ Укра╖ни "Нова Конституц╕я: позиц╕╖ громадянського сусп╕льства", яка ма╓ пройти в Укра╖нському Дом╕ 21 червня 2008 р. Кругл╕ столи, на яких представники громадянського сусп╕льства обговорять позиц╕╖ НУО щодо конституц╕йного процесу, пройдуть у вс╕х рег╕онах Укра╖ни. Уже в╕дбулися дв╕ рег╕ональн╕ конфере... (читать далее)
Презентац╕я типового Колективного договору для теле- й рад╕окомпан╕й (комментариев: 0)

28 травня 2008 року о 12.00 Незалежна Мед╕а-профсп╕лка Укра╖ни та ╤нститут мед╕а-права презентують зразок типового Колективного договору для телев╕з╕йних та рад╕окомпан╕й.  ... (читать далее)
Укра╖на ? ╢С ? НАТО: чи стали ми ближче? (комментариев: 0)

27 травня 2008 р  у м. Харков╕ за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" в╕дбудеться круглий ст╕л "Укра╖на ? ╢С ? НАТО: чи стали ми ближче? ".  Орган╕затори заходу: Фонд М╕сцево╖ Демократ╕╖, Харк╕вський ╢вропейський клуб, Харк╕вська обласна державна адм╕н╕страц╕я, Харк╕вський Рег╕ональний ╤нститут державного управл╕ння НАДУ... (читать далее)
В╕дбудеться круглий ст╕л "Державне замовлення у сфер╕ телебачення ╕ рад╕о в контекст╕ розбудови сусп╕льного телерад╕омовлення в Укра╖н╕" (комментариев: 0)

Лаборатор╕я законодавчих ╕н╕ц╕атив за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" проводить круглий ст╕л "Державне замовлення у сфер╕ телебачення ╕ рад╕о в контекст╕ розбудови сусп╕льного телерад╕омовлення в Укра╖н╕", який в╕дбудеться  6 червня 2008 року у м. Ки╓в╕.  ... (читать далее)
В╕дбудеться сем╕нар для журнал╕ст╕в "Роль засоб╕в масово╖ ╕нформац╕╖ у сприянн╕ ефективному виконанню "Загальнодержавно╖ програми протид╕╖ захворюванню на туберкульоз у 2007 ?2011 роках" (комментариев: 0)

5 червня 2008 року за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження"  в╕дбудеться сем╕нар для журнал╕ст╕в "Роль засоб╕в масово╖ ╕нформац╕╖  у сприянн╕ ефективному виконанню "Загальнодержавно╖ програми протид╕╖ захворюванню на туберкульоз у 2007 ?2011 роках". ... (читать далее)
Ваканс╕я: Менеджер Програм з Охорони Здоров'я (комментариев: 0)

М╕жнародний фонд "В╕дродження" оголошу╓ конкурс на зам╕щення посади Менеджера Програм з Охорони Здоров'я, в╕дпов╕дального за адм╕н╕стрування програми "╤н╕ц╕ативи у Галуз╕ Охорони Здоров'я" та зд╕йснення в Укра╖н╕ к╕лькох мережевих програм ╤нституту В╕дкритого Сусп╕льства (Нью Йорк) у галуз╕ охорони здоров'я, зокрема, М╕жнародно╖ Програми Зменшення Шкоди в╕д Вживання Наркотик╕в, а також Програми сп... (читать далее)
СКО╫ЛАНД╤Я (комментариев: 0)

У в╕нницькому видавництв╕ "Теза" за п╕дтримки Гете-╤нституту та МФВ побачила св╕т дитяча книжка К╕рстен Бой╓ "СКО╫ЛАНД╤Я".... (читать далее)
Кращ╕ ╓вроклуб╕вц╕ Укра╖ни отримали нагороди за перемогу в нац╕ональн╕й ол╕мп╕ад╕ з ╓вропейських студ╕й в╕д посл╕в кра╖н ╢С (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 23 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Донецький нац╕ональний ун╕верситет за п╕дтримки ╢вропейсько╖ програми М╕жнародного фонду "В╕дродження" в рамках святкування Дня ╢вропи пров╕в ╤╤ етап нац╕онально╖ м╕ждисципл╕нарно╖ ол╕мп╕ади з ╓вропейських студ╕й серед учн╕всько╖ молод╕. Переможц╕ та учасники ол╕мп╕ади були нагороджен╕ та в╕дзначен╕ призами в╕д Донецького м╕ського голови, нац╕онального ун╕верситету, ╢вропейсько╖ програми М╕жнародн... (читать далее)
Дн╕ ╢вропи у В╕нниц╕ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 23 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

З 12 по 17 травня у В╕нницькому центр╕ ╓вропейсько╖ ╕нформац╕╖, що адм╕н╕стру╓ться ГО ВРЦ╤ "Креатив" та ВОУНБ ╕м. Т╕м╕ряз╓ва за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" пройшов тиждень в╕дкритих дверей з нагоди святкування Дн╕в ╢вропи. В ц╕ дн╕ вс╕ бажаюч╕ мали можлив╕сть ознайомитися з ╕нформац╕йними матер╕алами на ╓вропейську тематику та в╕дв╕дати фотовиставку "╢вропа очима молод╕" (автори фот... (читать далее)
Л╕кування наркозалежност╕ в Укра╖н╕ та оц╕нка його ефективност╕ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 21 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Зв╕т про досл╕дження л╕кування наркозалежност╕ в Укра╖н╕ та оц╕нка його ефективност╕, п╕дготовлений в рамках проекту Всеукра╖нсько╖ нарколог╕чно╖ асоц╕ац╕╖ (ВНА) за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародно╖ програми зменшення шкоди (IHRD) ╤нституту в╕дкрите сусп╕льство ╕ Уряду Канади через Канадське агентство м╕жнародного розвитку (CIDA). Автори зв╕ту: В╕╓вський А.М., канд..мед.наук, Президент ВНА, Дв... (читать далее)
М╕жетн╕чн╕ в╕дносини, права меншин та безпеков╕ виклики: погляд з чотирьох кра╖н. Укра╖на ? Молдова ? Румун╕я ? Угорщина (комментариев: 0)

20 травня 2008 р. у Ки╓в╕ в╕дбулася презентац╕я книги "М╕жетн╕чн╕ в╕дносини, права меншин та безпеков╕ виклики: погляд з чотирьох кра╖н. Укра╖на ? Молдова ? Румун╕я ? Угорщина" (Interethnic Relations, Minority Rights and Security Concerns: a Four-Country Perspective. Ukraine-Moldova-Romania-Hungary). ... (читать далее)
Ре╓страц╕я споживач╕в наркотик╕в: практика, насл╕дки й подальш╕ перспективи (комментариев: 0)

Пропону╓мо ознайомитися з досл╕дженням Андр╕я Толопило та Леон╕да Власенко щодо процесу ре╓страц╕╖ споживач╕в наркотик╕в в Укра╖н╕. Проект реал╕зовано за п╕дтримки М╕жнародно╖ програми Зменшення шкоди ╤нституту в╕дкрите сусп╕льство (IHRD) ╕ Уряду Канади через Канадське агентство м╕жнародного розвитку (CIDA) ... (читать далее)
НОВ╤ ╤СТОР╤╥ ПРО ПАНА БЕЛЛО (комментариев: 0)

Вийшла друком книжка Пауля Маара "Новеньке про пана Белло"... (читать далее)
Чи можуть укра╖нськ╕ громадськ╕ орган╕зац╕╖ залучати ресурси ╓вросоюзу та будувати партнерства? (комментариев: 0)

7-11 травня, м. Ки╖в. Ресурсний центр "Гурт" сп╕льно з ╢вропейською службою громадянсько╖ д╕╖ ? ECAS (Бельг╕я) провели для 30 представник╕в громадських орган╕зац╕й Укра╖ни чотириденну трен╕нгову програму ╕з залучення ф╕нансування та налагодження партнерських в╕дносин для реал╕зац╕╖ сп╕льних проект╕в. ... (читать далее)
Прес-конференц╕я на тему "Терноп╕лля п╕сля вибор╕в. Що зм╕нилося?" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

12 травня 2008 року в Терноп╕льському прес-клуб╕ в рамках проекту, що реал╕зову╓ться за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження", в╕дбулася прес-конференц╕я на тему "Терноп╕лля п╕сля вибор╕в. Що зм╕нилося?", п╕д час яко╖ ТОГО "Сп╕лка власник╕в земл╕" оприлюднила результати громадського мон╕торингу виконання передвиборних об╕цянок парт╕ями та блоками, як╕ були обран╕ в березн╕ 2006 рок... (читать далее)
Громадськ╕ слухання у м. Звенигородка (комментариев: 0)

8 травня у м. Звенигородка, Черкасько╖ област╕ в╕дбулися громадськ╕ слухання щодо становища ром╕в в рамках проекту п╕дтриманого МФВ. НДО "Рома╖ Катуна" з╕брала на громадських слухання представник╕в влади та представник╕в ромсько╖ громади рег╕ону. За результатми слухань було прийнято резолюц╕ю щодо подальших крок╕в м╕сько╖ влади у справ╕ покращення становища ром╕в. Детальн╕ше ? Петро Бурлаченко, r... (читать далее)
Представники м╕сцевих громад опановують управл╕нську науку (комментариев: 0)

Хмельницький ун╕верситет управл╕ння та права, громадська орган╕зац╕я "Под╕лля-Перший" та центр п╕двищення квал╕ф╕кац╕╖ державних службовц╕в, в рамках проекту, що реал╕зову╓ться за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження", надають можлив╕сть представникам самоврядних структур з р╕зних район╕в краю пройти курс "Профес╕онал╕зац╕я кадр╕в м╕сцевих громад".  ... (читать далее)
Презентац╕я книги "М╕жетн╕чн╕ в╕дносини, права меншин та безпеков╕ виклики: погляд з чотирьох кра╖н. Укра╖на ? Молдова ? Румун╕я ? Угорщина" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 15 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Запрошу╓мо ус╕х бажаючих на презентац╕ю книги "М╕жетн╕чн╕ в╕дносини, права меншин та безпеков╕ виклики: погляд з чотирьох кра╖н. Укра╖на ? Молдова ? Румун╕я ? Угорщина", що в╕дбудеться 20 травня, в╕второк у конференц-зал╕ М╕жнародного фонду "В╕дродження" (вул. Артема, 46, м. Ки╖в).... (читать далее)
Святкування Дн╕в ╢вропи у м╕стах Укра╖ни (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 12 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

В рамках святкування Дн╕в ╢вропи 2008 в м╕стах Укра╖ни, ╢вропейська програма М╕жнародного фонду "В╕дродження" п╕дтримала низку заход╕в, орган╕зованих громадськими орган╕зац╕ями. Ви можете стати учасниками цих заход╕в.... (читать далее)
Волинська рег╕ональна конференц╕я Громадянсько╖ Асамбле╖ Укра╖ни (комментариев: 0)

Запрошу╓мо представник╕в громадських орган╕зац╕й, експерт╕в, науковц╕в, журнал╕ст╕в та просто активних громадян до участ╕ у Волинськ╕й рег╕ональн╕й конференц╕╖ Громадянсько╖ Асамбле╖ Укра╖ни, яка в╕дбудеться 14 травня 2008 р. (середа) в ауд. 214 (2-й пов.) Навчально-методичного центру профсп╕лок (м. Луцьк, пр. В╕дродження, 24). Початок заходу о 16:00. В рамках рег╕онального заходу будуть обговоре... (читать далее)
Д╕знайся б╕льше про переговорний процес м╕ж Укра╖ною та ╢вропейським Союзом (комментариев: 0)

Д╕знайся б╕льше про переговорний процес м╕ж Укра╖ною та ╢вропейським Союзом щодо ново╖ посилено╖ угоди на окрем╕й стор╕нц╕ порталу "╢вропейський прост╕р" ? http://eu.prostir.ua/themes/ua-eu.html... (читать далее)
Публ╕чн╕ дискус╕╖ у ╢вропейському м╕стечку на Хрещатику (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 08 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

11 травня 2008 р. з 12.00 до 15.30 у Пав╕льйон╕ публ╕чних дискус╕й у ╢вропейському м╕стечку на Хрещатику в╕дбудуться публ╕чн╕ дискус╕╖. Орган╕затор ? М╕жнародна громадська мережа "Ялтинська ╢вропейська Стратег╕я" (YES, www.yes-ukraine.org) ... (читать далее)
Он-лайн конференц╕я з Д╕рком Шюбелем на портал╕ "╢вропейський прост╕р" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 08 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

8 травня з 11 до 12.30 на портал╕ "╢вропейський прост╕р" http://eu.prostir.ua в╕дбудеться он-лайн конференц╕я з Д╕рком Шюбелем, заступником голови представництва ╢вропейсько╖ Ком╕с╕╖ в Укра╖н╕, кер╕вником в╕дд╕лу пол╕тики, преси та ╕нформац╕╖.... (читать далее)
Конкурс на отримання стипенд╕╖ для здобуття ступеня маг╕стра ╓вропейських студ╕й в одному з ун╕верситет╕в ╢С (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 05 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

Нова можлив╕сть отримання стипенд╕╖ для здобуття ступеня маг╕стра ╓вропейських студ╕й в одному з ун╕верситет╕в ╢С. Конкурс пропозиц╕й на 2008-2009 навчальний р╕к вже в╕дкрито. Останн╕й терм╕н подання заявок ? 6 червня 2008 р.... (читать далее)
Результати громадського спостереження за зовн╕шн╕м незалежним оц╕нюванням (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 24 апр. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження"

23 кв╕тня 2008 року в УН╤АН в╕дбулась прес-конференц╕я громадських орган╕зац╕й (ОПОРА, Ком╕тет виборц╕в Укра╖ни, Центр тестових технолог╕й) ? учасник╕в загальнонац╕онально╖ кампан╕╖ спостереження за зовн╕шн╕м незалежним оц╕нюванням (ЗНО) якост╕ знань випускник╕в середн╕х шк╕л за результатами спостереження за тестуванням аб╕тур╕╓нт╕в 22 кв╕тня. За п╕дсумками спостереження учасники кампан╕╖ констат... (читать да