|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
Журналы пользователя
Журналы пользователя:
Работа | Мата Хари против Штирлица | Эмоциональный дизайн: японский Kansei инжиниринг [6] | Банк идей | Sell Me | А знаете ли Вы, что... | Хроники пикирующего бомбардировщика | Моя совeсть чиста, я ею не пользуюсь (c) | интернетные штучки | Вебэкономист.ru - бизнес журнал | Как Все Глупо | DesignCollector - сайт месяца | cssing | АИН: Аналитика | Владимир Яшников | DesignCollector - Журнал для дизайнеров | AJAX Planet | E-commerce.com.ua - всеукраинский центр электронной коммерции | тенденции | Жизнь как она есть | М╕жнародний фонд "В╕дродження" | венчурный бизнес | Баблог | Webmascon Daily | LifeHack.ru | ДК им. Шри Япутры | Досуг | Философия Денег | Блог Андр╕я Пелещишина - ╕нформац╕йн╕ технолог╕╖, наука, життя | blog.mazoo.net | Воскресные байты | Powered by Mambo 4.5.2 | Alexey Mas | kapousta's live blog | журнал "Деньги" | Вебпланета - все новости | Comments for toodoo | Менеджмент @ БЛОГ | Хабрахабр: главная страница | moneta | BIW - online-журнал бизнеса в интернете - Интернет-бизнес и интернет-коммерция Подписаться
Зворотний квиток: як працюють в Укра╖н╕ програми зам╕сно╖ п╕дтримувально╖ терап╕╖ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS сегодня в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" П╕дтримка програм зам╕сно╖ п╕дтримувально╖ терап╕╖ (ЗПТ) ста╓ одним ╕з пр╕оритетних напрямк╕в д╕яльност╕ М╕н╕стерства охорони здоров?я Укра╖ни. Основною причиною розповсюдження В╤Л-╕нфекц╕й в Укра╖н╕ ╓ споживач╕ ╕н'╓кц╕йних наркотик╕в. В╕дтак зроста╓ роль державних програм проф╕лактики еп╕дем╕╖ В╤Л/СН╤Д, спрямованих на наркозалежних. У першу чергу ? програм зам╕сно╖ п╕дтримувально╖ терап╕╖ д... (читать далее)
Органи самоорган╕зац╕╖ населення ? чи можливо це в м. К╕ровоград╕? (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS сегодня в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" В╕дпов╕дь на це запитання впродовж двох робочих годин шукали учасники однойменного круглого столу, що в╕дбувся 26 листопада в К╕ровоградськ╕й м╕ськ╕й рад╕. Зах╕д було ╕н╕ц╕йовано громадською орган╕зац╕╓ю ТОРО, яка разом ╕з представниками виконавчих орган╕в, мед╕а та власне орган╕в самоорган╕зац╕╖ м╕ста розм╕рковували над новою роллю ОСН╕в в умовах нев╕дворотно╖ економ╕чно╖ кризи. ... (читать далее)
Нац╕ональна асоц╕ац╕я фах╕вц╕в з ╓вропейсько╖ ╕нтеграц╕╖ запрошу╓ до сп╕впрац╕ викладач╕в та досл╕дник╕в з областей Укра╖ни (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS сегодня в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Укра╖нська асоц╕ац╕я ╓вропейських студ╕й, яка реал╕зу╓ ряд масштабних проект╕в у галуз╕ ╓вростуд╕й ╕ нещодавно провела св╕й ╤╤ Конгрес, запрошу╓ викладач╕в та досл╕дник╕в ╓вро╕нтеграц╕╖ з областей Укра╖ни до партнерства, членства в Асоц╕ац╕╖ та участ╕ в ╖╖ проектн╕й, експертн╕й ╕ науков╕й д╕яльност╕. ... (читать далее)
Громадське здоров?я 2008: доступ до ╕нформац╕╖, доступ до л╕к╕в, доступ до здоров?я? (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 21 ноя. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 24 листопада 2008 року в понед╕лок о 13.00 в прим╕щенн╕ прес-центру ╤А "Укр╕нформ" (вул. Б. Хмельницького 8\\16) в╕дбудеться прес-конференц╕я "Громадське здоров?я 2008: доступ до ╕нформац╕╖, доступ до л╕к╕в, доступ до здоров?я?". Прес-конференц╕я, орган╕зована Академ╕╓ю Укра╖нсько╖ преси та В╕дкритим ╤нститутом Громадського здоров?я, проводиться з нагоди оприлюднення результат╕в неза... (читать далее)
Як╕сна пал╕ативна допомога. В Укра╖н╕ в╕дбувся перший курс практично╖ п╕дготовки. (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 ноя. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 20 листопада, з нагоди завершення першого етапу М╕жнародно╖ програми США-Укра╖на " Як╕сна пал╕ативна допомога. Перший курс практично╖ п╕дготовки " та урочистого вручення сертиф╕кат╕в та диплом╕в випускникам сем╕нару-трен╕нгу "Орган╕зац╕я та надання пал╕ативно╖ допомоги. В╕ков╕ аспекти" у Ки╓в╕ в╕дбудеться зв╕тна прес-конференц╕я за реал╕зац╕ю проекту. У прес-конференц╕╖ беруть участь: заступ... (читать далее)
Наркозалежн╕ мають право на зворотний квиток (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 18 ноя. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Громадськ╕ орган╕зац╕╖ презентували проект соц╕ально╖ реклами на п╕дтримку програм зам╕сно╖ п╕дтримувально╖ терап╕╖ Широкомасштабна кампан╕я соц╕ально╖ реклами "Зворотний квиток" стартувала в м╕стах Укра╖ни за ╕н╕ц╕ативи самих наркозалежних та за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження". Про це пов╕домила на прес-конференц╕╖ в ╤А УН╤АН представник М╕жнародного фонду "В╕дродження" Олена ... (читать далее)
Чи мають наркозалежн╕ право на п╕дтримку? (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 14 ноя. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" В Укра╖н╕ старту╓ ун╕кальна кампан╕я соц╕ально╖ реклами, яка ма╓ на мет╕ по╕нформувати сусп╕льство щодо переваг зам╕сно╖ п╕дтримувально╖ терап╕╖ та зм╕нити ставлення укра╖нц╕в до цього методу л╕кування 18 листопада о 12.30 в прим╕щенн╕ ╕нформац╕йно╖ агенц╕╖ УН╤АН (Хрещатик, 4) за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" в╕дбудеться прес-конференц╕я з приводу старту всеукра╖нсько╖ кампан╕╖ ... (читать далее)
Державна ц╕льова програма п╕дготовки, переп╕дготовки та п╕двищення квал╕ф╕кац╕╖ фах╕вц╕в у сфер╕ ╓вропейсько╖ та ╓вроатлантично╖ ╕нтеграц╕╖: коментар експерта ╢вропейсько╖ програми МФВ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 14 ноя. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 5 листопада Каб╕нет М╕н╕стр╕в Укра╖ни затвердив Державну ц╕льову програму п╕дготовки, переп╕дготовки та п╕двищення квал╕ф╕кац╕╖ фах╕вц╕в у сфер╕ ╓вропейсько╖ та ╓вроатлантично╖ ╕нтеграц╕╖ на 2008-2011. До вашо╖ уваги пропону╓ться розширений коментар Дмитра Шульги, старшого менеджера М╕жнародного фонду "В╕дродження", з оц╕нкою затверджено╖ Програми уряду. ... (читать далее)
В╕дбулася зустр╕ч представник╕в Громадянсько╖ Асамбле╖ Укра╖ни з секретарем РНБО Ра╖сою Богатирьовою (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 14 ноя. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 12 листопада 2008 року на запрошення Секретаря Ради нац╕онально╖ безпеки ╕ оборони Укра╖ни Ра╖си Богатирьово╖ в╕дбулася зустр╕ч ╕з представниками Громадянсько╖ Асамбле╖ Укра╖ни (ГАУ). В ход╕ зустр╕ч╕ обговорювались питання сусп╕льно-пол╕тично╖ кризи як загрози нац╕ональн╕й безпец╕ Укра╖ни, децентрал╕зац╕╖ влади, зм╕ни виборчого законодавства, необх╕дност╕ впровадження Конституц╕йно╖ Асамбле╖, проз... (читать далее)
У Ки╓в╕ пройшов другий Конгрес Асоц╕ац╕╖ ╓вропейських студ╕й (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 14 ноя. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Укра╖нська асоц╕ац╕я ╓вропейських студ╕й, що об?╓дну╓ викладач╕в та досл╕дник╕в ╓вропейсько╖ ╕нтеграц╕╖, провела 30-31 жовтня в м. Ки╓в╕ ╤╤ Всеукра╖нський Конгрес. Зах╕д, присвячений сучасному стану розвитку ╓вростуд╕й в Укра╖н╕, пройшов за орган╕зац╕йно╖ ╕ ф╕нансово╖ п╕дтримки ╢вропейсько╖ програми МФ "В╕дродження" та Британсько╖ Ради в Укра╖н╕. ... (читать далее)
МФВ оголошу╓ ваканс╕ю менеджера програми "Рома Укра╖ни" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 13 ноя. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" М╕жнародний фонд "В╕дродження", що входить до мереж╕ фонд╕в, засновано╖ в╕домим ф╕нансистом ╕ ф╕лантропом Джорджем Соросом, ╓ благод╕йною орган╕зац╕╓ю, що спрямову╓ свою д╕яльн╕сть на п╕дтримку розвитку в╕дкритого, громадянського сусп╕льства в Укра╖н╕. Фонд оголошу╓ конкурс на зам╕щення посади Менеджера програми "Рома Укра╖ни", який адм╕н╕струватиме програму МФВ "Рома Укра╖ни".... (читать далее)
Орган СОН в громад╕ ? не даcть заснути влад╕! (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 13 ноя. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Чи знають представники орган╕в влади про проблеми, що турбують перес╕чного мешканця або громаду в ц╕лому? Дек╕лька досл╕джень та соц╕олог╕чних опитувань проводилось на цю тему, в тому числ╕ ╕ в К╕ровоград╕. Здеб╕льшого, мешканц╕ м╕ста вважають, що представники орган╕в влади мають дуже загальне уявлення про проблеми з якими стика╓ться громадськ╕сть. ╤ це проблема не т╕льки К╕ровограда. Чому склада... (читать далее)
Практичн╕ аспекти проведення мед╕а кампан╕й у сфер╕ адвокац╕╖ проект╕в зменшення шкоди" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 13 ноя. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 18 -21 листопада 2008 у м. Ки╓в╕ за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" в╕бдудеться сем╕нар "Практичн╕ аспекти проведення мед╕а кампан╕й у сфер╕ адвокац╕╖ проект╕в зменшення шкоди". Основна мета проведення сем╕нару ? забезпечити учасник╕в практичними навичками та анал╕тичними методами для розробки та впровадження ефективних публ╕чних/мед╕а кампан╕й для адвокац╕╖ проект╕в зменшення шкоди, я... (читать далее)
"Толерантн╕сть як шлях до ╢вропи": результати опитування молод╕ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 13 ноя. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Серед опитаних молодих людей 75,99 в╕дсотк╕в вважа╓, що толерантн╕сть ? це вза╓мна повага, сприйняття погляд╕в ╕ншо╖ людини,19,03% вважа╓, що це вимушене терпиме ставлення ╕ стримування сво╖х негативних почутт╕в до представник╕в ╕нших нац╕ональностей, рас, людей ╕ншого кольору шк╕ри, в╕роспов╕дання ╕ т.д., ╕ т╕льки 4,87 % - що це пол╕тична ╕ правова вимога до життя у сучасному сусп╕льст... (читать далее)
Не будемо байдужими до кожного, хто живе поряд та навчимося розум╕ти й миритися ╕з особливостями ╕нших! (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 03 ноя. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 6 листопада в Укра╖н╕ старту╓ Тиждень Толерантност╕ та ╢вропейський Молод╕жний Тиждень в рамках загальноукра╖нсько╖ кампан╕╖ "Толерантн╕сть як шлях до ╢вропи" Всеукра╖нський Тиждень Толерантност╕ та ╢вропейський Молод╕жний Тиждень стане завершальним етапом загальноукра╖нсько╖ кампан╕╖ "Толерантн╕сть як шлях до ╢вропи", що вперше пройшла в Укра╖н╕ в цьому роц╕. Тиждень Толерантност╕ та ╢вропей... (читать далее)
В Ки╓в╕ пройде другий Конгрес Асоц╕ац╕╖ ╓вропейських студ╕й (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 30 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Укра╖нська асоц╕ац╕я ╓вропейських студ╕й, що об?╓дну╓ викладач╕в та досл╕дник╕в ╓вропейсько╖ ╕нтеграц╕╖, 30-31 жовтня в м. Ки╓в╕ проводить св╕й ╤╤ Конгрес. Зах╕д, присвячений сучасному стану розвитку ╓вростуд╕й в Укра╖н╕, проходитиме в прим╕щенн╕ Британсько╖ Ради Укра╖ни, за ф╕нансово╖ п╕дтримки ╢вропейсько╖ програми М╕жнародного фонду "В╕дродження".... (читать далее)
РОМАН "╫О╫ ╤ МА╫О╫" МАРТ╤НА БУБЕРА (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 29 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Роман "╫о╜ ╕ Ма╜о╜" Март╕на Бубера, одного з найориг╕нальн╕ших та найв╕дом╕ших ф╕лософ╕в ХХ стор╕ччя. ... (читать далее)
НЕСК╤НЧЕННА ╤СТОР╤Я М╤ХАЕЛЯ ЕНДЕ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 29 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Про чар╕вну кра╖ну Фантаз╕ю, про дивовижних жител╕в ц╕╓╖ кра╖ни... (читать далее)
УРМЕЛЬ П╤РНА╢ У МОРЕ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 29 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Третя книжка ╕з сер╕╖ казкових пов╕стей в╕домого н╕мецького письменника Макса Крузе ... (читать далее)
Перший Форум соц╕альних ╕нвестиц╕й став ╕нновац╕йною моделлю сп╕впрац╕ м╕ж громадськими орган╕зац╕ями, владою та б╕знесом (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 29 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Перший Форум соц╕альних ╕нвестиц╕й, який в╕дбувся у Львов╕ 24-25 жовтня, став ╕нновац╕йною моделлю сп╕впрац╕ м╕ж громадськими орган╕зац╕ями, владою та б╕знесом, яка практикуватиметься ╕ надал╕. П╕д час форуму було презентовано 25 проект╕в в╕д громадських орган╕зац╕й, розм╕щено близько 30 ╕нформац╕йних стенд╕в з корисною ╕нформац╕╓ю та з метою представлення установ.... (читать далее)
Напрямки розвитку благод╕йност╕ в Укра╖н╕: соц╕альна благод╕йн╕сть ╕ благод╕йн╕сть, направлена на вироблення пол╕тик (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 20 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" У цьому роц╕ в╕дбулися дв╕ под╕╖, як╕ справили значний вплив на розум╕ння рол╕ благод╕йност╕ в Укра╖н╕. Першою такою под╕╓ю став круглий ст╕л з питань доброд╕йност╕ [Philanthropic Roundtable], проведений Фондом В╕ктора П╕нчука в ход╕ Всесв╕тнього економ╕чного форуму в Давос╕ [World Economic Forum in Davos]. Цей круглий ст╕л став першим заходом, присвяченим благод╕йност╕, орган╕затором якого стала ... (читать далее)
СТАРША СЕСТРА, ЧУЖИЙ БРАТ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 15 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Ще одна книжечка для дитячого читання ... (читать далее)
╤СТОР╤Я ПОЛЬЩ╤ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 15 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Норман Дейв╕с здобув визнання на теренах Зах╕дно╖ ╢вропи ╕ США п╕сля виходу в св╕т прац╕ "╤грища Бога" (присвячена ╕стор╕╖ Польщ╕). ... (читать далее)
╤НТЕРВ'Ю (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 15 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Книга ╓ кв╕нтесенц╕╓ю зах╕дного досв╕ду використання цього важливого журнал╕стського жанру. ... (читать далее)
ОРЛИ ТА ЯНГОЛИ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 15 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Траг╕чна ╕стор╕я кохання розгорта╓ться на тл╕ цин╕чних ╕ жахливих под╕й Балкансько╖ в╕йни: геноциду, наркоторг╕вл╕, пол╕тиканства зла, яке виникло з благих нам╕р╕в приборкати ще б╕льше зло. ... (читать далее)
ДАРУВАТИ ЧАС (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 15 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Книжка Жака Дерр╕да присвячена деконструктивному анал╕зу ф╕лософських, ╕сторикоетнограф╕чних, художн╕х текст╕в, по╓днаних проблематикою дару, привласнення, економ╕╖, сл╕ду, часу. ... (читать далее)
МЕНЕДЖМЕНТ МИСТЕЦТВА. П╤ДПРИ╢МНИЦЬКИЙ СТИЛЬ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 15 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Цей пос╕бник допоможе знайти в╕дпов╕д╕ на те, як пристосувати теор╕ю ╕ практику традиц╕йного менеджменту до завдань, що стоять перед мистецькими та культурними ╕нституц╕ями... (читать далее)
ДРАЖЛИВИЙ СУБ'╢КТ: В╤ДСУТН╤Й ЦЕНТР ПОЛ╤ТИЧНО╥ ОНТОЛОГ╤╥ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 15 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Вс╕ науков╕ сили Заходу об'╓дналися проти картез╕анського "я мислю". Настав час виступити з ман╕фестом на захист мислячого суб'╓кта. ... (читать далее)
Ф╤ЛОСОФ╤Я ПРАВ ЛЮДИНИ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 15 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Сьогодн╕ проблема прав людини ста╓ нагальною п╕сля стол╕ття панування злочинних тотал╕тарних режим╕в, п╕сля банкрутства концепц╕╖ "держави загального добробуту" ╕ п╕сля класичних форм в╕йни та насильства. ... (читать далее)
У Львов╕ презентують електронний гуман╕тарний арх╕в "Антропос" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 15 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 17 жовтня у читальному зал╕ науково╖ б╕бл╕отеки Льв╕вського нац╕онального ун╕верситету ╕м. ╤. Франка, у межах святкування 400-р╕ччя в╕д дня ╖╖ заснування, широкому загалу презентують електронний арх╕в В╕дритий гуман╕тарний арх╕в "Антропос" www.dspace.humanities.org.ua. Про це,13 жовтня, на прес-конференц╕╖ пов╕домила директор Центру гуман╕тарних досл╕джень Льв╕вського нац╕онального... (читать далее)
Презентац╕я Анал╕тичного зв╕ту за результатами досл╕дження ефективност╕ д╕яльност╕ депутат╕в Черн╕г╕всько╖ м╕сько╖ ради (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 14 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 30 вересня 2008 року Черн╕г╕вським Центром Прав Людини було презентовано Анал╕тичний зв╕т за результатами досл╕дження ефективност╕ д╕яльност╕ депутат╕в Черн╕г╕всько╖ м╕сько╖ ради. ... (читать далее)
Проведення Четверто╖ рег╕онально╖ зустр╕ч╕ експерт╕в та представник╕в коал╕ц╕й НУО, як╕ займаються питанням впровадження принцип╕в прозорост╕ у видобувн╕й галуз╕ промисловост╕, у м. Одеса. (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 14 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 2-5 жовтня 2008 р. у м. Одеса в╕дбулася Четверта рег╕ональна зустр╕ч експерт╕в та представник╕в коал╕ц╕й НУО, що займаються питанням впровадження принцип╕в Е╤Т╤ (Extractive Industries Transparency Initiative) з прозорост╕ у видобувн╕й галуз╕ промисловост╕. Зустр╕ч в╕дбулася за сп╕впрац╕ М╕жнародного фонду "В╕дродження" (МФВ) та Revenue Watch Institute (RWI).... (читать далее)
Обговорення проблем орган╕в самоорган╕зац╕╖ населення в м. Одеса (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 14 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 1 жовтня у Одеська м╕ська громадська орган╕зац╕я "Лицем до лиця", Асоц╕ац╕я самоорган╕зац╕╖ населення м╕ста Одеси за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" провели 4-ту щор╕чну конференц╕ю орган╕в самоорган╕зац╕╖ населення у м. Одеса... (читать далее)
ВСТУП ДО ТЕОР╤╥: Л╤ТЕРАТУРОЗНАВСТВО ТА КУЛЬТУРОЛОГ╤Я (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 09 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" У видавництв╕ "Смолоскип" за п╕дтримки МФВ ╕ Британсько╖ ради побачила св╕т книга "Вступ до теор╕╖: л╕тературознавство та культуролог╕я" П╕тера Барр╕, викладача англ╕стики Вельського ун╕верситету. ... (читать далее)
Запрошу╓мо взяти участь в укра╖нсько-чеськ╕й програм╕ експертно╖ п╕дтримки про╓вропейських орган╕зац╕й Укра╖ни (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 07 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Мережа про╓вропейських орган╕зац╕й Укра╖ни та ╤нститут ╢вропейсько╖ пол╕тики "EUROPEUM" (Чех╕я) запрошують взяти участь в укра╖нсько-чеськ╕й програм╕ експертно╖ п╕дтримки про╓вропейських орган╕зац╕й Укра╖ни у сфер╕ ╓вропейсько╖ ╕нтеграц╕╖. Програма експертно╖ п╕дтримки про╓вропейських орган╕зац╕й Укра╖ни зд╕йсню╓ться в рамках проекту "Посиленняспроможност╕ про╓вропейських громадських орган╕зац╕й... (читать далее)
Б╕льше 200 посадових ос╕б, депутат╕в м╕сцевих рад та викладач╕в отримають профес╕йн╕ знання з ╓вроатлантично╖ ╕нтеграц╕╖ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 07 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 2 жовтня 2008 р. розпочалася реал╕зац╕я проекту "Залучення кер╕вник╕в територ╕альних громад до навчання з ╓вроатлантично╖ ╕нтеграц╕╖ шляхом проведення трен╕нг╕в". В межах проекту, за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження", навчання пройдуть 200 фах╕вц╕в та 16 профес╕йних викладач╕в з ╓вроатлантично╖ ╕нтеграц╕╖ з восьми адм╕н╕стративно-територ╕альних одиниць Укра╖ни. 9-10 жовтня трен╕нг пройд... (читать далее)
Запрошу╓мо взяти участь в укра╖нсько-чеськ╕й програм╕ експертно╖ п╕дтримки про╓вропейських орган╕зац╕й Укра╖ни (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 07 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Мережа про╓вропейських орган╕зац╕й Укра╖ни та ╤нститут ╢вропейсько╖ пол╕тики "EUROPEUM" (Чех╕я) запрошують взяти участь в укра╖нсько-чеськ╕й програм╕ експертно╖ п╕дтримки про╓вропейських орган╕зац╕й Укра╖ни у сфер╕ ╓вропейсько╖ ╕нтеграц╕╖. Програма експертно╖ п╕дтримки про╓вропейських орган╕зац╕й Укра╖ни зд╕йсню╓ться в рамках проекту "Посиленняспроможност╕ про╓вропейських громадських орган╕зац╕й... (читать далее)
Мон╕торинг джинси поверта╓ться (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 07 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" "Телекритика" та ╤нститут масово╖ ╕нформац╕╖ за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" й посольства Сполучених Штат╕в Америки розпочина╓ проект мон╕торингу прояв╕в корупц╕╖ у телев╕з╕йних ╕нформац╕йних програмах. ... (читать далее)
Громадянське сусп╕льство в Угод╕ про асоц╕ац╕ю м╕ж Укра╖ною та ╢С (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 07 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Угода про асоц╕ац╕ю м╕ж Укра╖ною та ╢С ма╓ передбачати створення двосторонньо╖ ╕нституц╕╖ Укра╖на ? ╢С на р╕вн╕ орган╕зац╕й громадянського сусп╕льства ? такою ╓ пропозиц╕я автор╕в анал╕тично╖ допов╕д╕ "Громадянське сусп╕льство в Угод╕ про асоц╕ац╕ю м╕ж Укра╖ною та ╢С". Допов╕дь п╕дготовлено в рамках роботи Громадсько╖ ради при Укра╖нськ╕й частин╕ ком╕тету з питань сп╕вроб╕тництва м╕ж Укра╖ною та ... (читать далее)
У Криму розпочина╓ться комплексний мон╕торинг ЗМ╤ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 01 окт. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 1 жовтня 2008 р. у Криму розпочина╓ться комплексний мон╕торинг ЗМ╤ щодо використання ними "мови ворожнеч╕", прояв╕в расизму, ксенофоб╕╖ та ╕нших форм нетерпимост╕. В╕дкрит╕сть ЗМ╤, досягнута в Укра╖н╕ за останн╕ роки, ╓ одним з показник╕в поглиблення демократичних перетворень у сусп╕льств╕. Але, без сумн╕ву, закр╕плення свободи слова в Укра╖н╕ не повинно в╕дбуватися за умов ╕гнорування сучасних ... (читать далее)
Електронна демократ╕я: вперше в Укра╖н╕ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 29 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 27 вересня в м. Судак Автономно╖ Республ╕ки Крим в╕дбулась церемон╕я в╕дкриття першого в Укра╖н╕ центру розвитку електронного урядування, покликаного сприяти впровадженню ╕ ефективному застосуванню технолог╕й е-урядування та електронному розвитку рег╕ону. В╕дкриття Центру ╓ першим для Укра╖ни кроком у становленн╕ е-демократ╕╖ як можливост╕ залучення громадян до формування та реал╕зац╕╖ державно╖ ... (читать далее)
П╤ДСУМКИ 1-ГО ЕТАПУ ГРОМАДСЬКОГО МОН╤ТОРИНГУ ВИДАЧ╤ В╤З КОНСУЛЬСЬКИМИ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 26 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Орган╕заторами круглого столу, що в╕дбувся 26 вересня 2008 р. у м.Ки╓в╕, оприлюднено результати 1-го етапу досл╕дження стосовно видач╕ в╕з громадянам Укра╖ни консульськими установами кра╖н ╢С. П╕д час досл╕дження було з?ясовано як╕сть ╕мплементац╕╖ Угоди про спрощення оформлення в╕з м╕ж Укра╖ною та ╢С та ╖╖ вплив на в╕зову пол╕тику ╕ практику кра╖н ╢С, а також виявлено вплив розширення Шенгенсько... (читать далее)
М╕жнародний Фонд "В╕дродження" (МФВ) оголошу╓ конкурс на зам╕щення посади директора Центру тестових технолог╕й ╕ мон╕торингу якост╕ осв╕ти. (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 23 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" М╕жнародний Фонд "В╕дродження" (МФВ) оголошу╓ конкурс на зам╕щення посади директора Центру тестових технолог╕й ╕ мон╕торингу якост╕ осв╕ти. Центр тестових технолог╕й ╕ мон╕торингу якост╕ осв╕ти це м╕жнародна благод╕йна орган╕зац╕я, що зд╕йсню╓ громадський мон╕торинг державно╖ системи зовн╕шнього оц╕нювання, проводить нац╕ональн╕ та м╕жнародн╕ мон╕торингов╕ досл╕дження якост╕ осв╕ти в Укр... (читать далее)
УГОДА ПРО СПРОЩЕННЯ ОФОРМЛЕННЯ В╤З М╤Ж УКРА╥НОЮ ТА ╢С ВИКОНУ╢ТЬСЯ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 22 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 26 вересня у Ки╓в╕ з 10.00 до 13.00 за адресою: вул. Госп╕тальна, 4 (готель "Русь") в╕дбудеться круглий ст╕л, присвячений результатам мон╕торингу видач╕ в╕з громадянам Укра╖ни консульськими установами кра╖н ╢вропейського Союзу. ... (читать далее)
В╕дбудуться рег╕ональн╕ конференц╕╖ "Школа майбутнього" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 22 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 22-26 вересня в м.м. Полтава та Одеса на баз╕ Полтавського обласного ╕нституту п╕слядипломно╖ педагог╕чно╖ осв╕ти та Одеського ╕нституту вдосконалення вчител╕в в╕дбудуться рег╕ональн╕ конференц╕╖ "Школа майбутнього" в рамках сп╕льного проекту М╕жнародного фонду "В╕дродження" та М╕жнародного центру розвитку шк╕льництва (Голланд╕я) ? "Громадськ╕ платформи осв╕тньо╖ реформи в Укра╖н╕" ... (читать далее)
ТОЛЕРАНТН╤СТЬ: МИСТЕЦТВО ЖИТИ З ╤НШИМИ ЛЮДЬМИ ТА З ╤НШИМИ ╤ДЕЯМИ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 17 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Громадська орган╕зац╕я В╕нницький рег╕ональний центр ╕нформац╕╖ "Креатив" запрошу╓ бажаючих при╓днатися до загальноукра╖нсько╖ кампан╕╖ "Толерантн╕сть як шлях до ╢вропи", що проходитиме протягом вересня ?листопада 2008р. в рамках "╢вропейського Року М╕жкультурного Д╕алогу" п╕д ег╕дою Мереж╕ про╓вропейських орган╕зац╕й Укра╖ни. ... (читать далее)
Сем╕нар "Як допомогти книжкам самим продаватися" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 17 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Укра╖нський книжковий проект, Fund for Central and East European Book Projects, Amsterdam, Дистрибуц╕йна компан╕я "Самм╕т-Книга" та М╕жнародний фонд "В╕дродження" зарошують видавц╕в на сем╕нар "Як допомогти книжкам самим продаватися", який в╕дбудеться у в╕второк 22 вересня 2008-го року (можливий повтор сем╕нару 23 вересня) з 10.00 до 14.00 у Ки╓в╕ (плановане м╕сце проведення ? М╕жнародний фонд "В╕... (читать далее)
ТОЛЕРАНТН╤СТЬ: МИСТЕЦТВО ЖИТИ З ╤НШИМИ ЛЮДЬМИ ТА З ╤НШИМИ ╤ДЕЯМИ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 17 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Громадська орган╕зац╕я В╕нницький рег╕ональний центр ╕нформац╕╖ "Креатив" запрошу╓ бажаючих при╓днатися до загальноукра╖нсько╖ кампан╕╖ "Толерантн╕сть як шлях до ╢вропи", що проходитиме протягом вересня ?листопада 2008р. в рамках "╢вропейського Року М╕жкультурного Д╕алогу" п╕д ег╕дою Мереж╕ про╓вропейських орган╕зац╕й Укра╖ни. ... (читать далее)
В╕дбудеться прес-конференц╕я "Справа Гонгадзе. Р╕к восьмий" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 11 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 15 вересня 2008 р. в 11.00 у прим╕щенн╕ агенц╕╖ "╤нтерфакс Укра╖на" за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" в╕дбудеться прес-конференц╕я "Справа Гонгадзе. Р╕к восьмий" ... (читать далее)
В╕дбудеться трен╕нг "Правов╕ аспекти вза╓мод╕╖ ЗМ╤ з органами влади" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 09 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 25 вересня 2008 року Черкаська обласна молод╕жна громадська орган╕зац╕я "Асоц╕ац╕я молодих правник╕в" проводить трен╕нг для журнал╕ст╕в обласних друкованих та електронних ЗМ╤ "Правов╕ аспекти вза╓мод╕╖ ЗМ╤ з органами влади". Зах╕д в╕дбудеться в рамках проекту "Обласний юридично-анал╕тичний центр "МЕД╤А-ПРАВО" за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження". ... (читать далее)
Вс╕ люди мають потенц╕ал (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 09 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" За п╕дтримки МФВ вийшла нова книга про ╕дею допомоги для самодопомоги. Льв╕вська м╕ська громадська орган╕зац╕я "Сп╕льнота вза╓модопомоги "Оселя" зд╕йснила спробу узагальнити напрацьований досв╕д роботи з бездомними та ╖х ре╕нтеграц╕╖ в сусп╕льство. У книз╕ в╕дображений досв╕д Школи Кофоеда, що усп╕шно працю╓ у Дан╕╖. ... (читать далее)
У Херсон╕ буде створена Школа розвитку громади (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 09 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" В╕дома в м╕ст╕ громадська орган╕зац╕я "Безпосередн╓ народовладдя" плану╓ найближчим часом створити у Херсон╕ ун╕кальний у сво╓му род╕ навчальний центр залучення та п╕дготовки городян до процес╕в безпосереднього народовладдя.... (читать далее)
В╕дбудеться ╤╤ М╕жнародний форум "Цифрове мовлення в Укра╖н╕" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 05 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" ╤ндустр╕альний Телев╕з╕йний Ком╕тет (╤ТК) та Незалежна Асоц╕ац╕я телерад╕оМовник╕в (НАМ) 19 вересня 2008 року вдруге проведуть М╕жнародний форум "Цифрове мовлення в Укра╖н╕". Зах╕д проводиться за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" та International Media Support.... (читать далее)
Розпочав роботу юридичний ╤нтернет ресурс (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 05 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Розпочав роботу юридичний ╤нтернет ресурс www.media-law.ck.ua проекту "Обласний юридично-анал╕тичний центр "МЕД╤А-ПРАВО", який реал╕зу╓ться Черкаською обласною молод╕жною громадською орган╕зац╕╓ю "Асоц╕ац╕я молодих правник╕в" за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" ... (читать далее)
"В╕зова пол╕тика Угорщини та Словаччини в Консульських установах на територ╕╖ Закарпатсько╖ област╕" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 01 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Презентац╕я Анал╕тичного зв╕ту "В╕зова пол╕тика Угорщини та Словаччини в Консульських установах на територ╕╖ Закарпатсько╖ област╕", який п╕дготовлено за результатами мон╕торингу цих установ в рамках реал╕зац╕╖ ╢вропейсько╖ програми М╕жнародного Фонду "В╕дродження" "Усунення перешкод для контакт╕в м╕ж людьми м╕ж Укра╖ною та ╢С через л╕берал╕зац╕ю в╕зового та прикордонного режиму". ... (читать далее)
В Укра╖н╕ створено бюро журнал╕стських розсл╕дувань (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 01 сен. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" За ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" в Укра╖н╕ створено незалежне бюро журнал╕стських розсл╕дувань "Св╕домо", яке буде готувати матер╕али для найкращих видань про найб╕льш важлив╕ соц╕альн╕ проблеми. ... (читать далее)
НАЦ╤Я, НАЦ╤ОНАЛ╤ЗМ, НАЦ╤ОНАЛЬНА ДЕРЖАВА В Н╤МЕЧЧИН╤ ╤ В ╢ВРОП╤ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 28 авг. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Книжка про формування модерно╖ н╕мецько╖ нац╕╖, ╖╖ культурне та пол╕тичне постання та супров╕дн╕ конфл╕кти та в╕йни. ... (читать далее)
╢ВРОПЕЙСЬКЕ ПРАВО (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 28 авг. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Досл╕дження еволюц╕╖ матер╕ального й ╕нституц╕йного права ╢вропейського Союзу. ... (читать далее)
В╕дбудеться перший модуль "Школи соц╕ально╖ журнал╕стики. Як писати про громадське здоров?я" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 27 авг. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 28-30 серпня 2008 року за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" буде проведено перший модуль "Школи соц╕ально╖ журнал╕стики. Як писати про громадське здоров?я" .... (читать далее)
Прозор╕сть доход╕в нафтогазового сектору (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 29 июл. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" У липн╕ 2007 р. Центром сприяння вивченню геопол╕тичних проблем та ╢вро-Атлантичного сп╕вроб╕тництва Чорноморського рег╕ону "Номос" за п╕дтримки М╕жнародним фондом "В╕дродження" було ╕н╕ц╕йовано проект "Транспарентн╕сть доход╕в нафтогазового сектору" в рамках "Громадського мон╕торингу доход╕в в Укра╖н╕". ... (читать далее)
Результати шосто╖ хвил╕ досл╕дження книжкового ринку: покупц╕ книжок в Укра╖н╕ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 23 июл. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Основн╕ тенденц╕╖ на книжковому ринку за р╕к (березень 2007 ? березень 2008): Частка респондент╕в (у в╕ц╕ 15-59 рок╕в), що особисто купували принаймн╕ 1 книжку протягом останн╕х 3 м╕сяц╕в, зменшилась протягом року на 4% ╕ становить 36% у березн╕ 2008 року. Тенденц╕я до зниження частки покупц╕в книжок була заф╕ксована, починаючи з вересня 2006. Щокварталу спад становив близько 2-3%, поступово зменш... (читать далее)
Результати п?ято╖ хвил╕ досл╕дження книжкового ринку: покупц╕ книжок в Укра╖н╕ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 23 июл. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Основн╕ тенденц╕╖ на книжковому ринку за р╕к (грудень 2006 ? грудень 2007): Частка респондент╕в (у в╕ц╕ 15-59 рок╕в), що особисто купували принаймн╕ 1 книжку протягом останн╕х 3 м╕сяц╕в, зменшилась протягом року на 7% ╕ становить 34% у грудн╕ 2007. Тенденц╕я до зниження частки покупц╕в книжок була заф╕ксована, починаючи з вересня 2006. Щокварталу спад становив близько 2-3%, поступово зменшивши час... (читать далее)
ВС╤КНИГИ.ORG.UA (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 23 июл. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" ТОВ "Джерела М" у сп╕впрац╕ з Самм╕т-книгою запустила базу даних ВС╤КНИГИ.ORG.UA - вс╕ книжки укра╖нського ринку в одн╕й баз╕. Б╤БЛ╤ОТЕКИ знайдуть потр╕бн╕ книжки за темою, автором чи роком видання. КНИГАРН╤ д╕знаються про новинки, ц╕ни та потенц╕йн╕ бестселери. ВИДАВЦ╤ зможуть докладно по╕нформувати про сво╖ найкращ╕ книжки. http://vsiknygy.org.ua/... (читать далее)
73% засуджених ос╕б взагал╕ не пов╕домляли про ╖хн╕ права при затриманн╕, а б╕льш╕й половин╕ пропонували дати хабара (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 17 июл. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Ки╖в, 16 липня 2008 року. З метою вивчення практики надання безоплатно╖ правово╖ допомоги (БПД) та визначення основних проблем в ц╕й сфер╕ Харк╕вський ╕нститут соц╕альних досл╕джень за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" та Правово╖ ╤н╕ц╕ативи В╕дритого Сусп╕льства пров╕в комплексне досл╕дження стану БПД в Харк╕вському рег╕он╕. ... (читать далее)
У КИ╢В╤ В╤ДБУВСЯ ТРЕН╤НГ З МОН╤ТОРИНГУ ПРАКТИКИ ВИДАЧ╤ В╤З ГРОМАДЯНАМ УКРА╥НИ ДЛЯ УЧАСНИК╤В КОНСОРЦ╤УМУ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАН╤╤ЗАЦ╤Й (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 17 июл. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 30 червня ? 1 липня 2008 роц╕ у Ки╓в╕ в╕дбувся сем╕нар-трен╕нг з мон╕торингу практики видач╕ в╕з громадянам Укра╖ни консульствами кра╖н-член╕в ╢С в Укра╖н╕ для учасник╕в Консорц╕уму громадських орган╕зац╕й, що реал╕зують проекти з мон╕торингу практики видач╕ в╕з громадянам Укра╖ни консульствами кра╖н-член╕в ╢С. ... (читать далее)
КРЕЙЗ╤ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 17 июл. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Св╕й перший роман в╕н написав у ш╕стнадцять...... (читать далее)
Досл╕дження "Досв╕д функц╕онування механ╕зму держаного замовлення у сфер╕ телерад╕омовлення в контекст╕ розбудови сусп╕льного телерад╕омовлення в Укра╖н╕" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 04 июл. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Ваш╕й уваз╕ пропону╓ться досл╕дження, п╕дготовлене Лаборатор╕╓ю законодавчих ╕н╕ц╕атив за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження", яке присвячене основним проблемам пов?язаним з функц╕онуванням державного замовлення у сфер╕ телерад╕омовлення в Укра╖н╕, а також визначенню перспектив та напрям╕в ╖хнього подальшого вир╕шення. Увага зверта╓ться також на заруб╕жний досв╕д ф╕нансування та функц╕ону... (читать далее)
Що д╕╓ться на кордонах ╢вропейського Союзу? (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 03 июл. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 24 червня 2008 р., у прим╕щенн╕ м╕днародного фонду "В╕дродження" в╕дбулася конференц╕я "Що д╕╓ться на кордонах ╢вропейського Союзу?", п╕д час яко╖ було проведено презентац╕ю результат╕в досл╕дження функц╕онування пункт╕в пропуску на зовн╕шньому кордон╕ ╢вропейського Союзу, з детальною характеристикою якост╕ обслуговування подорожуючих. ... (читать далее)
Вийшов новий номер журналу "Часопис Парламент" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 03 июл. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Цей номер присвячений досл╕дженню рол╕ громадянського сусп╕льства, влади та опозиц╕╖ у процес╕ зд╕йснення конституц╕йно╖ реформи, а також основним аспектам вза╓мод╕╖ влади та громадськост╕ на м╕сцевому р╕вн╕. ... (читать далее)
Запрошу╓мо до участ╕ у громадському обговоренн╕ стратег╕чних пр╕оритет╕в МФВ на 2009 р╕к (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 03 июл. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" М╕жнародний фонд "В╕дродження" (МФВ) пропону╓ неурядовим орган╕зац╕ям взяти участь в обговоренн╕ стратег╕чних пр╕оритет╕в д╕яльност╕ Фонду на наступний р╕к. Будь-ласка, заповн╕ть анкету на сайт╕, або завантажте анкету ╕ над╕шл╕ть на адресу vox.populi@irf.kiev.ua. ... (читать далее)
Правова допомога в контекст╕ медичних послуг споживачам наркотик╕в в Укра╖н╕ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 03 июл. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" З нагоди М╕жнародного дня боротьби з╕ зловживанням наркотичними засобами та ╖х незаконним об╕гом 24 червня 2008 року, у прим╕щенн╕ ╕нформац╕йно╖ агенц╕╖ УН╤АН в╕дбулася презентац╕я зв╕ту "Справедлив╕сть для вс╕х: значим╕сть правово╖ допомоги в контекст╕ медичних послуг споживачам наркотик╕в в Укра╖н╕". ... (читать далее)
Громадськ╕ слухання "Загальнодержавна програма протид╕╖ захворюванню на туберкульоз у 2007−2011 роках": Перший р╕к впровадження" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 03 июл. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" В рамках проекту "Мон╕торинг д╕яльност╕ орган╕в державно╖ влади щодо вир╕шення проблем протид╕╖ захворюванню на туберкульоз в Укра╖н╕", що його реал╕зу╓ Всеукра╖нська благод╕йна орган╕зац╕я "Укра╖нська Асоц╕ац╕я благод╕йник╕в" за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження", Громадська рада з питань протид╕╖ захворюванню на туберкульоз в Укра╖н╕ провела 27 червня 2008 року громадськ╕ слух... (читать далее)
Що думають шк╕льн╕ директори про екзаменац╕йн╕ системи? (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 25 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" ...Формальн╕ ╕спити перешкоджають шахрайству ╕ зводять до м╕н╕муму несумл╕нну практику. Це не означа╓ в╕дсутн╕сть шахрайства ? просто зовн╕шн╕ ╕спити, що проводяться в контрольованих умовах, зменшують можливост╕ отримання несправедливо╖ переваги одних учн╕в над ╕ншими... Цей та ╕нш╕ висновки опитування директор╕в шк╕л щодо реформи екзаменац╕йних систем у ряд╕ постсоц╕ал╕стичних кра╖н ╢вропи не... (читать далее)
Р╤ЗНИЦЯ М╤Ж АНАЛ╤ТИЧНОЮ ТА КОНТИНЕНТАЛЬНОЮ Ф╤ЛОСОФ╤╢Ю (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 24 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Вийшла книга Саймона Кр╕чл╕ "Вступ до континентально╖ ф╕лософ╕╖"... (читать далее)
ГЛОБАЛ╤ЗАЦ╤Я (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 24 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Книжка професора ун╕верситету в Л╕дс╕ З. Баумана... (читать далее)
КОНСТИТУЦ╤ЙНА СПРАВЕДЛИВ╤СТЬ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 24 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Нова книжка оксфордського професора Т.Р.С. Аллана. ... (читать далее)
У Ки╓в╕ в╕дбулася Друга Громадянська асамблея Укра╖ни (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 23 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 21 червня 2008 р. в Ки╓в╕, в Укра╖нському Дом╕ в╕дбулася Громадянська Асамблея Укра╖ни "Нова Конституц╕я: позиц╕╖ громадянського сусп╕льства", на як╕й було презентовано напрацьован╕ на рег╕ональних круглих столах позиц╕╖ щодо процесу та зм╕сту конституц╕йно╖ реформи. Участь в Асамбле╖ взяло понад триста представник╕в громадських орган╕зац╕й, експерт╕в, громадських актив╕ст╕в та журнал╕ст╕в з... (читать далее)
КНИЖКА ПРО ЖАХ╤ТТЯ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 20 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" У видавництв╕ "KINO-КОЛО" вийшла друком книжка "Ф╕льм жах╕в. Горор"... (читать далее)
Спонсоринг ╕ партнерство для розвитку громад (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Таким було гасло навчання 13 прац╕вник╕в галуз╕ культури та громадських л╕дер╕в, яке в╕дбулося 2-5 червня на баз╕ Р╕вненського факультету Держакадем╕╖ кер╕вних кадр╕в культури ╕ мистецтва, орган╕зоване Фундац╕╓ю ╕мен╕ княз╕в-благод╕йник╕в Острозьких як черговий етап проекту "Культосв╕тн╕ заклади й актив╕зац╕я громади", що п╕дтриманий М╕жнародним фондом "В╕дродження".... (читать далее)
Конференц╕я "Що д╕╓ться на кордонах ╢вропейського Союзу?" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 18 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 24 червня 2008 року з 10-00 до 12-00 у прим╕щенн╕ конференц-залу оф╕су МВФ, за адресою: Ки╖в, вул. Артема, 46 в╕дбудеться конференц╕я "Що д╕╓ться на кордонах ╢вропейського Союзу?". Зах╕д орган╕зову╓ Центр миру, конверс╕╖ та зовн╕шньо╖ пол╕тики Укра╖ни та Фундац╕я ╕м. Стефана Батор╕я (Варшава, Польща), за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" ... (читать далее)
Пол╕тична трансформац╕я НАТО та стратег╕я подальшого розширення. Виклики та перспективи для Укра╖ни. М╕жнародна конференц╕я (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 18 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 12 червня 2008 року в рамках в╕дпов╕дного проекту за п╕дтримки М╕жнародного Фонду "В╕дродження" в╕дбулася м╕жнародна конференц╕я "Пол╕тична трансформац╕я НАТО та стратег╕я подальшого розширення. Виклики та перспективи для Укра╖ни"... (читать далее)
Конституц╕йна реформа в умовах пол╕тично╖ кризи: в╕дпов╕дь громадськост╕ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 18 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 18 червня, на прес-конференц╕╖ Оргком╕тету Громадянсько╖ Асамбле╖ Укра╖ни (ГАУ) "Нова Конституц╕я: позиц╕╖ громадянського сусп╕льства" було п╕дбито п╕дсумки 24 рег╕ональних обговорень. Рег╕ональн╕ обговорення, в яких взяло участь б╕льше 350-ти громадських орган╕зац╕й були п╕дготовчим етапом до проведення ГАУ. Андр╕й Когут, секретар Оргком╕тету ГАУ, узагальнивши результати обговорень, в╕дзнач... (читать далее)
Що д╕╓ться на кордонах ╢вропейського Союзу? (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 17 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 24 червня 2008 року у Ки╓в╕ в╕дбудеться конференц╕я "Що д╕╓ться на кордонах ╢вропейського Союзу?", п╕д час яко╖ буде проведено презентац╕ю результат╕в досл╕дження функц╕онування пункт╕в пропуску на зовн╕шньому кордон╕ ╢вропейського Союзу, з детальною характеристикою якост╕ обслуговування подорожуючих. Орган╕затори ? Центр миру, конверс╕╖ та зовн╕шньо╖ пол╕тики Укра╖ни та Фундац╕я ╕м. Стефана Бато... (читать далее)
Перенесення терм╕ну оголошення результат╕в розгляду проект╕в (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 13 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" У зв'язку з великою к╕льк╕стю проект╕в, поданих на конкурси "╢вропейська осв╕та молод╕" та "Видання в╕тчизняно╖ л╕тератури з ╓вропейсько╖ та ╓вроатлантично╖ ╕нтеграц╕╖", терм╕н оголошення результат╕в розгляду проект╕в за цими конкурсами переноситься до 21 липня 2008 року. ... (читать далее)
Л╕тня школа з адвокац╕╖ у сфер╕ протид╕╖ В╤Л/СН╤Д (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 12 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" М╕жнародний Альянс з В╤Л/СН╤Д в Укра╖н╕ оголошу╓ конкурсний наб╕р учасник╕в до третьо╖ л╕тньо╖ школи з адвокац╕╖ у сфер╕ протид╕╖ В╤Л/СН╤Д, яка буде проходити з 29 липня по 7 серпня 2008 року п╕д Ки╓вом у готел╕ "В╕зит" (пгт. Козин). Запрошу╓мо ус╕х зац╕кавлених подавати сво╖ заявки. Останн╕й терм╕н прийому заявок та супров╕дних документ╕в ? 6 липня 2008 р. Повний текст оголошення: http... (читать далее)
Всеукра╖нська робоча зустр╕ч експерт╕в з питань бездомност╕ в Укра╖н╕ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 11 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 19 червня 2008 р. у Ки╓в╕ в╕дбудеться робоча зустр╕ч укра╖нських ╕ польських фах╕вц╕в з питань роботи з соц╕ально виключеними верствами громадян в межах проекту "Укра╖нсько-польський обм╕н досв╕дом для вироблення сп╕льних р╕шень з ╕нтеграц╕╖ соц╕ально ╕зольованих груп". Проект орган╕зовано громадською орган╕зац╕╓ю "Народна допомога ? Ки╖в" та Фундац╕╓ю вза╓модопомоги "Барка" (Польща) за п╕дтримки... (читать далее)
Укра╖нсько-чеська конференц╕я про╓вропейських орган╕зац╕й (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 11 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 18-20 червня 2008 р. у Донецьку в╕дбудеться конференц╕я для представник╕в про╓вропейських НУО з Укра╖ни та представник╕в громадянського сусп╕льства Чесько╖ Республ╕ки для презентац╕╖ д╕яльност╕ громадськост╕ обох держав, встановлення нових контакт╕в, обм╕ну ╕деями щодо розробки нових проект╕в. Проект орган╕зовано Донецьким молод╕жним дебатним центром та ╤нститутом ╢вропейсько╖ пол╕тики EUROPEUM (П... (читать далее)
Забезпечення права людини на доступ до знеболення: досв╕д Укра╖ни ╕ Груз╕╖ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 10 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 13-16 червня 2008 р. у Ки╓в╕ в╕дбудеться робочий в╕зит грузинських фах╕вц╕в у сфер╕ пал╕ативно╖ допомоги, протягом якого висв╕тлюватимуться питання розвитку системи пал╕ативно╖ допомоги в Укра╖н╕ ╕ Груз╕╖, зокрема забезпечення права невил╕ковно хворих людей на доступ до адекватного знеболення. В╕зит в╕дбува╓ться в межах укра╖нсько-грузинського проекту, п╕дтриманого програмою Сх╕д-Сх╕д: партнерство... (читать далее)
Громадська п╕дтримка надання ПДЧ Укра╖н╕ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 10 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 26-27 травня 2008 р. за п╕дтримки М╕жнародного фонду "в╕дродження" у м. Берл╕н (Н╕меччина) в╕дбулися зустр╕ч╕ групи укра╖нських експерт╕в з ╓вропейсько╖ та ╓вроатлантично╖ ╕нтеграц╕╖ провела з н╕мецькими пол╕тиками високого рангу, зокрема з представниками Канцеляр╕╖ Ангели Мерккель, МЗС та Бундестагу, а також представниками громадянського сусп╕льства й мед╕а. ... (читать далее)
Сем╕нар "Мон╕торинг, цикл пол╕тики та ╕ндикатори" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 10 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 4 червня 2008 р. у конференц-зал╕ М╕жнародного фонду "В╕дродження" в╕дбувся сем╕нар "Мон╕торинг, цикл пол╕тики та ╕ндикатори". Орган╕затори заходу: Ден╕с Колонна д?╤стр╕а Оуен, Проект ╢С "П╕дтримка Укра╖ни у виконанн╕ УПС", М╕жнародний фонд "В╕дродження"... (читать далее)
Академ╕я НАТО в м╕ст╕ Одеса (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 10 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 22-24 травня 2008 року за сприяння М╕жнародного фонду "В╕дродження" та Центру ╕нформац╕╖ та документац╕╖ НАТО в Укра╖н╕ в Одеському Будинку Вчених була проведена Весняна Академ╕я НАТО, яка була орган╕зована Центром м╕жнародних досл╕джень Одеського нац╕онального ун╕верситету ╕мен╕ ╤.╤.Мечникова. ... (читать далее)
М╕жнародна конференц╕я "Пол╕тична трансформац╕я НАТО та стратег╕я подальшого розширення. Виклики та перспективи для Укра╖ни", (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 09 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 12 червня 2008 р. о 9.30 в прим╕щенн╕ Презид╕╖ Нац╕онально╖ Академ╕╖ Наук Укра╖ни за адресою вул. Володимирська, 55, 3-й поверх в╕дбудеться м╕жнародна конференц╕я "Пол╕тична трансформац╕я НАТО та стратег╕я подальшого розширення. Виклики та перспективи для Укра╖ни". Зах╕д орган╕зований Центром ╓вропейських та трансатлантичних студ╕й за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження".... (читать далее)
Пол╕тики та експерти обговорили перспективи функц╕онування державного замовлення у сфер╕ телебачення ╕ рад╕о в контекст╕ розбудови сусп╕льного телерад╕омовлення в Укра╖н╕ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 09 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 6 червня 2008 року у Ки╓в╕ в╕дбувся круглий ст╕л "Державне замовлення у сфер╕ телебачення ╕ рад╕о в контекст╕ розбудови сусп╕льного телерад╕омовлення в Укра╖н╕", орган╕зований Лаборатор╕╓ю законодавчих ╕н╕ц╕атив за сприяння М╕жнародного фонду "В╕дродження". Зах╕д мав на мет╕ обговорення ключових проблем, пов?язаних з функц╕онуванням державного замовлення у сфер╕ телерад╕омовлення в Укра╖н╕, а так... (читать далее)
Нов╕ можливост╕ посилення енергетично╖ безпеки Укра╖ни та ╢вропи (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 09 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 12 травня 2008 р. у м. Ки╓в╕ в╕дбулась м╕жнародна конференц╕я "Нов╕ можливост╕ посилення енергетично╖ безпеки Укра╖ни та ╢вропи". Зах╕д проводився Фундац╕╓ю "Сусп╕льн╕сть" та представництвом ╢вропейсько╖ ком╕с╕╖ в Укра╖н╕ за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження".... (читать далее)
ПОР╤ВНЯЛЬНИЙ АНАЛ╤З ФАШИСТСЬКИХ РУХ╤В (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 04 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Книжка Вольфганга В╕пермана "╢вропейський фашизм: пор╕вняльний анал╕з".... (читать далее)
Д╕алог в осв╕т╕: порозум╕ння , сп╕впраця, зм╕ни. (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 04 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" П╕д такою назвою вийшов новий пос╕бник, розроблений в рамках проекту "Громадськ╕платформи осв╕тньо╖ реформи в Укра╖н╕". Автори: Г.Касьянов, А.-Я. Кр╕кке, Р.М╕ох, Ш.Тендосхат.... (читать далее)
Робоча зустр╕ч учасник╕в проекту "Створення сприятливого законодавчого поля для подальшого розвитку ╕нклюзивно╖ осв╕ти в Укра╖н╕" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 04 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 15 травня 2008 р. в рамках проекту "Створення сприятливого законодавчого поля для подальшого розвитку ╕нклюзивно╖ осв╕ти в Укра╖н╕", який реал╕зу╓ться ВФ "Крок за кроком" за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження", в╕дбулась робоча зустр╕ч учасник╕в проекту з питань представлення та обговорення анал╕зу стану осв╕тньо╖ пол╕тики та рекомендац╕й щодо необх╕дних зм╕н в напрям╕ розвитку ╕нклюзивно╖ ... (читать далее)
Кримська Громадянська Асамблея п╕дтвердила необх╕дн╕сть прийняття ново╖ Конституц╕╖ Укра╖ни на Конституц╕йн╕й Асамбле╖ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 04 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 3 червня учасники "круглого столу" "Нова Конституц╕я ╕ позиц╕я громадянського сусп╕льства" в С╕мферопол╕ прийняли р╕шення вважати його трет╕м етапом Кримсько╖ Громадянсько╖ Асамбле╖. ╥╖ учасники п╕дтвердили вимогу другого етапу Асамбле╖, який в╕дбувся у червн╕ 2007 року, щодо необх╕дност╕ розробки проекту нового Основного закону держави спец╕альним виборним органом установчо╖ влади ? Конституц╕йно... (читать далее)
Обмежити повноваження прокуратури, вибирати судд╕в та забезпечити контроль за д╕ями чиновник╕в пропонують пол╕тикам р╕вненськ╕ громадськ╕ орган╕зац╕╖ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 04 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Чи потр╕бно вносити зм╕ни до Конституц╕╖ ╕ якщо потр╕бно, то що саме ╕ коли? А також кому будуть виг╕дн╕ ц╕ зм╕ни? На ц╕ питання 03 червня шукали в╕дпов╕д╕ представники р╕вненських правозахисних громадських орган╕зац╕й. Конференц╕ю з цього приводу ╕н╕ц╕ював М╕жнародний фонд "В╕дродження".... (читать далее)
АНТОЛОГ╤Я ТЕКСТ╤В З ТЕОР╤╥ Л╤ТЕРАТУРИ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 04 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Перша в Укра╖н╕ масштабна антолог╕я сучасного польського л╕тературознавства. ... (читать далее)
╤ДЕОЛОГ╤Я ТА УТОП╤Я (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 04 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Праця класика соц╕олог╕чно╖ думки Карла Мангайма... (читать далее)
Сучасн╕ мед╕асистеми: три модел╕ в╕дносин ЗМ╤ та пол╕тики (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 02 июн. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" За п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" та Британсько╖ Ради у ки╖вському видавництв╕ "Наука" вийшла друком книжка Ден╕ела Галл╕на та Паоло Манч╕н╕. ... (читать далее)
Сем╕нар "Мон╕торинг, цикл пол╕тики та ╕ндикатори" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 30 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Запрошу╓мо Вас взяти участь у сем╕нар╕ "Мон╕торинг, цикл пол╕тики та ╕ндикатори", що в╕дбудеться 4 червня о 10.00 у конференц-зал╕ М╕жнародного фонду "В╕дродження" (вул. Артема 46, 2-й поверх). П╕д час сем╕нару учасники ознайомляться з практичними аспектами мон╕торингу й оц╕нки (МО) в контекст╕ вироблення й впровадження систем мон╕торингу в процес╕ ╓вропейсько╖ ╕нтеграц╕╖ Укра╖ни. ... (читать далее)
Мон╕торинг системи безоплатно╖ правово╖ допомоги в Харк╕вськ╕й област╕ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 28 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Харк╕вський ╕нститут соц╕альних досл╕джень пропону╓ ваш╕й уваз╕ результати "Мон╕торингу системи безоплатно╖ правово╖ допомоги в Харк╕вськ╕й област╕", виконаного у 2007 роц╕ Харк╕вським ╤нститутом соц╕олог╕чних досл╕джень за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження". Досл╕дження мало з?ясувати в╕дпов╕д╕ на наступн╕ питання: що люди знають про... (читать далее)
Нова конституц╕я: позиц╕╖ громадянського сусп╕льства (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 28 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 27 травня 2008 року "Буковинська партнерська агенц╕я" за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" провела рег╕ональний круглий ст╕л в рамках п╕дготовки Громадянсько╖ Асамбле╖ Укра╖ни на тему "Нова Конституц╕я: позиц╕╖ громадянського сусп╕льства"). Учасники заходу (30 представник╕в неурядових орган╕зац╕й, фах╕вц╕, експерти, науковц╕ та пров╕дн╕ журнал╕сти друкованих та електронних засоб╕в мас... (читать далее)
Нова Конституц╕я: позиц╕╖ громадянського сусп╕льства (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 28 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" З 10 травня стартувала кампан╕я рег╕ональних обговорень з проведення Громадянсько╖ асамбле╖ Укра╖ни "Нова Конституц╕я: позиц╕╖ громадянського сусп╕льства", яка ма╓ пройти в Укра╖нському Дом╕ 21 червня 2008 р. Кругл╕ столи, на яких представники громадянського сусп╕льства обговорять позиц╕╖ НУО щодо конституц╕йного процесу, пройдуть у вс╕х рег╕онах Укра╖ни. Уже в╕дбулися дв╕ рег╕ональн╕ конфере... (читать далее)
Презентац╕я типового Колективного договору для теле- й рад╕окомпан╕й (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 28 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 28 травня 2008 року о 12.00 Незалежна Мед╕а-профсп╕лка Укра╖ни та ╤нститут мед╕а-права презентують зразок типового Колективного договору для телев╕з╕йних та рад╕окомпан╕й. ... (читать далее)
Укра╖на ? ╢С ? НАТО: чи стали ми ближче? (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 28 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 27 травня 2008 р у м. Харков╕ за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" в╕дбудеться круглий ст╕л "Укра╖на ? ╢С ? НАТО: чи стали ми ближче? ". Орган╕затори заходу: Фонд М╕сцево╖ Демократ╕╖, Харк╕вський ╢вропейський клуб, Харк╕вська обласна державна адм╕н╕страц╕я, Харк╕вський Рег╕ональний ╤нститут державного управл╕ння НАДУ... (читать далее)
В╕дбудеться круглий ст╕л "Державне замовлення у сфер╕ телебачення ╕ рад╕о в контекст╕ розбудови сусп╕льного телерад╕омовлення в Укра╖н╕" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 28 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Лаборатор╕я законодавчих ╕н╕ц╕атив за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" проводить круглий ст╕л "Державне замовлення у сфер╕ телебачення ╕ рад╕о в контекст╕ розбудови сусп╕льного телерад╕омовлення в Укра╖н╕", який в╕дбудеться 6 червня 2008 року у м. Ки╓в╕. ... (читать далее)
В╕дбудеться сем╕нар для журнал╕ст╕в "Роль засоб╕в масово╖ ╕нформац╕╖ у сприянн╕ ефективному виконанню "Загальнодержавно╖ програми протид╕╖ захворюванню на туберкульоз у 2007 ?2011 роках" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 28 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 5 червня 2008 року за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" в╕дбудеться сем╕нар для журнал╕ст╕в "Роль засоб╕в масово╖ ╕нформац╕╖ у сприянн╕ ефективному виконанню "Загальнодержавно╖ програми протид╕╖ захворюванню на туберкульоз у 2007 ?2011 роках". ... (читать далее)
Ваканс╕я: Менеджер Програм з Охорони Здоров'я (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 28 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" М╕жнародний фонд "В╕дродження" оголошу╓ конкурс на зам╕щення посади Менеджера Програм з Охорони Здоров'я, в╕дпов╕дального за адм╕н╕стрування програми "╤н╕ц╕ативи у Галуз╕ Охорони Здоров'я" та зд╕йснення в Укра╖н╕ к╕лькох мережевих програм ╤нституту В╕дкритого Сусп╕льства (Нью Йорк) у галуз╕ охорони здоров'я, зокрема, М╕жнародно╖ Програми Зменшення Шкоди в╕д Вживання Наркотик╕в, а також Програми сп... (читать далее)
СКО╫ЛАНД╤Я (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 28 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" У в╕нницькому видавництв╕ "Теза" за п╕дтримки Гете-╤нституту та МФВ побачила св╕т дитяча книжка К╕рстен Бой╓ "СКО╫ЛАНД╤Я".... (читать далее)
Кращ╕ ╓вроклуб╕вц╕ Укра╖ни отримали нагороди за перемогу в нац╕ональн╕й ол╕мп╕ад╕ з ╓вропейських студ╕й в╕д посл╕в кра╖н ╢С (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 23 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Донецький нац╕ональний ун╕верситет за п╕дтримки ╢вропейсько╖ програми М╕жнародного фонду "В╕дродження" в рамках святкування Дня ╢вропи пров╕в ╤╤ етап нац╕онально╖ м╕ждисципл╕нарно╖ ол╕мп╕ади з ╓вропейських студ╕й серед учн╕всько╖ молод╕. Переможц╕ та учасники ол╕мп╕ади були нагороджен╕ та в╕дзначен╕ призами в╕д Донецького м╕ського голови, нац╕онального ун╕верситету, ╢вропейсько╖ програми М╕жнародн... (читать далее)
Дн╕ ╢вропи у В╕нниц╕ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 23 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" З 12 по 17 травня у В╕нницькому центр╕ ╓вропейсько╖ ╕нформац╕╖, що адм╕н╕стру╓ться ГО ВРЦ╤ "Креатив" та ВОУНБ ╕м. Т╕м╕ряз╓ва за п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження" пройшов тиждень в╕дкритих дверей з нагоди святкування Дн╕в ╢вропи. В ц╕ дн╕ вс╕ бажаюч╕ мали можлив╕сть ознайомитися з ╕нформац╕йними матер╕алами на ╓вропейську тематику та в╕дв╕дати фотовиставку "╢вропа очима молод╕" (автори фот... (читать далее)
Л╕кування наркозалежност╕ в Укра╖н╕ та оц╕нка його ефективност╕ (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 21 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Зв╕т про досл╕дження л╕кування наркозалежност╕ в Укра╖н╕ та оц╕нка його ефективност╕, п╕дготовлений в рамках проекту Всеукра╖нсько╖ нарколог╕чно╖ асоц╕ац╕╖ (ВНА) за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародно╖ програми зменшення шкоди (IHRD) ╤нституту в╕дкрите сусп╕льство ╕ Уряду Канади через Канадське агентство м╕жнародного розвитку (CIDA). Автори зв╕ту: В╕╓вський А.М., канд..мед.наук, Президент ВНА, Дв... (читать далее)
М╕жетн╕чн╕ в╕дносини, права меншин та безпеков╕ виклики: погляд з чотирьох кра╖н. Укра╖на ? Молдова ? Румун╕я ? Угорщина (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 21 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 20 травня 2008 р. у Ки╓в╕ в╕дбулася презентац╕я книги "М╕жетн╕чн╕ в╕дносини, права меншин та безпеков╕ виклики: погляд з чотирьох кра╖н. Укра╖на ? Молдова ? Румун╕я ? Угорщина" (Interethnic Relations, Minority Rights and Security Concerns: a Four-Country Perspective. Ukraine-Moldova-Romania-Hungary). ... (читать далее)
Ре╓страц╕я споживач╕в наркотик╕в: практика, насл╕дки й подальш╕ перспективи (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 21 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Пропону╓мо ознайомитися з досл╕дженням Андр╕я Толопило та Леон╕да Власенко щодо процесу ре╓страц╕╖ споживач╕в наркотик╕в в Укра╖н╕. Проект реал╕зовано за п╕дтримки М╕жнародно╖ програми Зменшення шкоди ╤нституту в╕дкрите сусп╕льство (IHRD) ╕ Уряду Канади через Канадське агентство м╕жнародного розвитку (CIDA) ... (читать далее)
НОВ╤ ╤СТОР╤╥ ПРО ПАНА БЕЛЛО (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 21 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Вийшла друком книжка Пауля Маара "Новеньке про пана Белло"... (читать далее)
Чи можуть укра╖нськ╕ громадськ╕ орган╕зац╕╖ залучати ресурси ╓вросоюзу та будувати партнерства? (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 21 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 7-11 травня, м. Ки╖в. Ресурсний центр "Гурт" сп╕льно з ╢вропейською службою громадянсько╖ д╕╖ ? ECAS (Бельг╕я) провели для 30 представник╕в громадських орган╕зац╕й Укра╖ни чотириденну трен╕нгову програму ╕з залучення ф╕нансування та налагодження партнерських в╕дносин для реал╕зац╕╖ сп╕льних проект╕в. ... (читать далее)
Прес-конференц╕я на тему "Терноп╕лля п╕сля вибор╕в. Що зм╕нилося?" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 12 травня 2008 року в Терноп╕льському прес-клуб╕ в рамках проекту, що реал╕зову╓ться за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження", в╕дбулася прес-конференц╕я на тему "Терноп╕лля п╕сля вибор╕в. Що зм╕нилося?", п╕д час яко╖ ТОГО "Сп╕лка власник╕в земл╕" оприлюднила результати громадського мон╕торингу виконання передвиборних об╕цянок парт╕ями та блоками, як╕ були обран╕ в березн╕ 2006 рок... (читать далее)
Громадськ╕ слухання у м. Звенигородка (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 8 травня у м. Звенигородка, Черкасько╖ област╕ в╕дбулися громадськ╕ слухання щодо становища ром╕в в рамках проекту п╕дтриманого МФВ. НДО "Рома╖ Катуна" з╕брала на громадських слухання представник╕в влади та представник╕в ромсько╖ громади рег╕ону. За результатми слухань було прийнято резолюц╕ю щодо подальших крок╕в м╕сько╖ влади у справ╕ покращення становища ром╕в. Детальн╕ше ? Петро Бурлаченко, r... (читать далее)
Представники м╕сцевих громад опановують управл╕нську науку (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 19 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Хмельницький ун╕верситет управл╕ння та права, громадська орган╕зац╕я "Под╕лля-Перший" та центр п╕двищення квал╕ф╕кац╕╖ державних службовц╕в, в рамках проекту, що реал╕зову╓ться за ф╕нансово╖ п╕дтримки М╕жнародного фонду "В╕дродження", надають можлив╕сть представникам самоврядних структур з р╕зних район╕в краю пройти курс "Профес╕онал╕зац╕я кадр╕в м╕сцевих громад". ... (читать далее)
Презентац╕я книги "М╕жетн╕чн╕ в╕дносини, права меншин та безпеков╕ виклики: погляд з чотирьох кра╖н. Укра╖на ? Молдова ? Румун╕я ? Угорщина" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 15 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Запрошу╓мо ус╕х бажаючих на презентац╕ю книги "М╕жетн╕чн╕ в╕дносини, права меншин та безпеков╕ виклики: погляд з чотирьох кра╖н. Укра╖на ? Молдова ? Румун╕я ? Угорщина", що в╕дбудеться 20 травня, в╕второк у конференц-зал╕ М╕жнародного фонду "В╕дродження" (вул. Артема, 46, м. Ки╖в).... (читать далее)
Святкування Дн╕в ╢вропи у м╕стах Укра╖ни (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 12 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" В рамках святкування Дн╕в ╢вропи 2008 в м╕стах Укра╖ни, ╢вропейська програма М╕жнародного фонду "В╕дродження" п╕дтримала низку заход╕в, орган╕зованих громадськими орган╕зац╕ями. Ви можете стати учасниками цих заход╕в.... (читать далее)
Волинська рег╕ональна конференц╕я Громадянсько╖ Асамбле╖ Укра╖ни (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 12 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Запрошу╓мо представник╕в громадських орган╕зац╕й, експерт╕в, науковц╕в, журнал╕ст╕в та просто активних громадян до участ╕ у Волинськ╕й рег╕ональн╕й конференц╕╖ Громадянсько╖ Асамбле╖ Укра╖ни, яка в╕дбудеться 14 травня 2008 р. (середа) в ауд. 214 (2-й пов.) Навчально-методичного центру профсп╕лок (м. Луцьк, пр. В╕дродження, 24). Початок заходу о 16:00. В рамках рег╕онального заходу будуть обговоре... (читать далее)
Д╕знайся б╕льше про переговорний процес м╕ж Укра╖ною та ╢вропейським Союзом (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 12 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Д╕знайся б╕льше про переговорний процес м╕ж Укра╖ною та ╢вропейським Союзом щодо ново╖ посилено╖ угоди на окрем╕й стор╕нц╕ порталу "╢вропейський прост╕р" ? http://eu.prostir.ua/themes/ua-eu.html... (читать далее)
Публ╕чн╕ дискус╕╖ у ╢вропейському м╕стечку на Хрещатику (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 08 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 11 травня 2008 р. з 12.00 до 15.30 у Пав╕льйон╕ публ╕чних дискус╕й у ╢вропейському м╕стечку на Хрещатику в╕дбудуться публ╕чн╕ дискус╕╖. Орган╕затор ? М╕жнародна громадська мережа "Ялтинська ╢вропейська Стратег╕я" (YES, www.yes-ukraine.org) ... (читать далее)
Он-лайн конференц╕я з Д╕рком Шюбелем на портал╕ "╢вропейський прост╕р" (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 08 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 8 травня з 11 до 12.30 на портал╕ "╢вропейський прост╕р" http://eu.prostir.ua в╕дбудеться он-лайн конференц╕я з Д╕рком Шюбелем, заступником голови представництва ╢вропейсько╖ Ком╕с╕╖ в Укра╖н╕, кер╕вником в╕дд╕лу пол╕тики, преси та ╕нформац╕╖.... (читать далее)
Конкурс на отримання стипенд╕╖ для здобуття ступеня маг╕стра ╓вропейських студ╕й в одному з ун╕верситет╕в ╢С (комментариев: 0)
Разместил(а) RSS 05 мая. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" Нова можлив╕сть отримання стипенд╕╖ для здобуття ступеня маг╕стра ╓вропейських студ╕й в одному з ун╕верситет╕в ╢С. Конкурс пропозиц╕й на 2008-2009 навчальний р╕к вже в╕дкрито. Останн╕й терм╕н подання заявок ? 6 червня 2008 р.... (читать далее)
Результати громадського спостереження за зовн╕шн╕м незалежним оц╕нюванням (комментариев: 0) Разместил(а) RSS 24 апр. 2008 г в журнале М╕жнародний фонд "В╕дродження" 23 кв╕тня 2008 року в УН╤АН в╕дбулась прес-конференц╕я громадських орган╕зац╕й (ОПОРА, Ком╕тет виборц╕в Укра╖ни, Центр тестових технолог╕й) ? учасник╕в загальнонац╕онально╖ кампан╕╖ спостереження за зовн╕шн╕м незалежним оц╕нюванням (ЗНО) якост╕ знань випускник╕в середн╕х шк╕л за результатами спостереження за тестуванням аб╕тур╕╓нт╕в 22 кв╕тня. За п╕дсумками спостереження учасники кампан╕╖ констат... (читать да |